Alza Dny květen 2. týden Opaľovacie prípravky

AHAVA At Your Best Set 115 ml

Zobraziť katalóg
AHAVA At Your Best Set 115 ml
Darčeková sada kozmetiky – v luxusnej kozmetickej taštičke obsahuje: Denný protivráskový krém 50ml, Celonočnú protivráskovú masku 50ml a Protivráskovú starostlivosť na okolie okolo úst 15ml - 87,30 €/100 ml
Kód:  KSDS1900 Produktové číslo:  697045016198 Stránky výrobcu

AHAVA At Your Best Set 115 ml

Darčekové balenie kozmetiky AHAVA v luxusnej taštičke je určené všetkým ženám, ktoré majú rady kvalitné výrobky z výhradne prírodných ingrediencií, testované na alergie, vhodné na citlivú pleť a bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok. Vegánska súprava AHAVA At Your Best Set obsahuje denný protivráskový krém, celonočnú protivráskovu masku a protivráskovú starostlivosť na okolie okoloúst. Kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd je obohatená o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora, ktorá obnovuje hydratáciu pleti, prirodzenú rovnováhu, hĺbkovo ju vyživuje a chráni pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Darčeková kozmetická súprava AHAVA At Your Best Set s luxusným puzdrom na zips je milou pozornosťou, ktorápoteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady AHAVA At Your Best Set

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe súpravy prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora
  • Súprava AHAVA At Your Best Set na docielenie maximálnej hydratácie a výživy
  • Bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok
  • Darčekové balenie kozmetiky je vegánske tak ako všetky výrobky AHAVA
  • At Your Best Set obsahuje denný protivráskový krém, celonočnú protivráskovú masku a protivráskovú starostlivosť na okolie okolo úst
  • Poteší vôňou cédrového dreva a vodného melónu, s kvetinovými tónmi frézie, nektárinky, jablone a verbeny
  • Kozmetická súprava AHAVA At Your Best Set je skvelá ako darček pre každú ženu
  • Dodáva sa s luxusnou kozmetickou taštičkou na zips

Revolučná novinka plná minerálov

Apple of Sodom Advanced Deep Wrinkle Smoothing Cream vďaka minerálom z Mŕtveho mora a výťažkom zo sodomského jablka viditeľne vyhladzuje a vypĺňa hlboké vrásky a spevňuje kontúry tváre. Intenzívny hydratačný krém s patentovanými zložkami obsahuje navyše aj botanické výťažky rastliny z Madagaskaru na efektívne vyhladenie pokožky a výťažky z japonského ihličnanu, ktorý stimuluje bunky k obnove a dodávaim energiu. Ectoin uzatvára vodu v bunkách a zadržuje ju tam až 7 dní, preto chráni bunky pred UV žiarením, voľnými radikálmi a poškodením vonkajšími vplyvmi. Denný krém AHAVA na vyhladenie hlbokých vrások poteší vôňou cédrového dreva a vodného melónu, s kvetinovými tónmi frézie, nektárinky, jablone a verbeny . Krém je alergologicky testovaný a schválený aj na citlivú pokožku.

S jedinečným patentom Apple of Sodom

Spevňujúca, vyhladzujúca gélová maska na nočné použitie Apple of Sodom Overnight Deep Wrinkle Mask rovnako ako všetky výrobky tohto radu obsahuje exkluzívny patentovaný Komplex Apple of Sodom a patentovanú zložku ATPepdite . Preto počas spánku hydratuje a vyživuje pokožku, viditeľne znižuje vrásky, spevňuje kontúry tváre a po prebudení je pleť dobre hydratovaná, pevná, mäkká a pružná.Vďaka protivráskovým peptidom navyše obnovuje bunky a regeneruje ich poškodenie, najmä starnutie pleti. Prípravok z darčekovej kolekcie Ahava At Your Best Set obsahuje aj Brut Toco Monoi Oil – olej z Tahiti, ktorý posilňuje lipidovú bariéru pokožky, vitamín B3 pre viditeľné zmenšenie pórov, Renomer ™ - prírodné výťažky z riasy, kyselinu hyalurónovú a PENTAVITIN ™, unikátnu kompozíciu komplexu v našej koži,ktorý zadržiava vodu hlboko v pokožke a viaže na ňu živiny.

Súprava AHAVA Apple of Sodom Lip Line Wrinkle Treatment vyžehlí linky a vrásky okolo úst

Trojicu kozmetických prípravkov v darčekovej sade AHAVA At Your Best Set obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora dopĺňa krém na vrásky okolo úst. Apple of Sodom Lip Line Wrinkle Treatment okrem jedinečného patentovaného Apple of Sodom Complex ™ na maximálne vyhladenie a vyplnenie hlbokých vrások, spevnenie kontúr, hĺbkovú hydratáciu a výživu pokožkyobsahuje aj aktívne látky, ako je juhoamerická Acmella Oleracea na minimalizáciu kontrakcií pier, bambucké vitamíny na zlepšenie pružnosti a objemu, Gatuline® Expression AF, Gatuline® In-Tense, rastlinný komplex NMF, prírodné rastlinné oleje a ďalšie aktívne ingrediencie, ktoré efektívne vyhladzujú pokožku. Vďaka tomu tento luxusný kozmetický prípravokúčinne vyžehlí linky a vrásky okolo úst a zlepšuje hydratáciu pokožky a jej pružnosť.

Obsah balenia:
Intenzívny krém na vyhladenie hlbokých vrások 50 ml
Celonočná maska na vyhladenie hlbokých vrások 50 ml
Krém na vrásky okolo úst 15 ml
Kozmetická taštička

Zloženie

Intenzívny krém na vyhladenie hlbokých vrások:
50ml Aqua (minerálna pramenitá voda), ceteth-20, cetylalkohol, glycerylstearát, PEG-75 stearát, steareth-20, izohexadekán, izodecyl izononanoát, diglycerid kaprylové/kapriimenové, stearyllidylglycerid- Aloe Barbadensis, skvalén (fytoskvalén), fenoxyethanol, dimethikonol, PVP, behenyl behenát, kalotropis Procera (extrakt zo sodomu, Extrakt zo sódomu, Extrakt zo sódomu), Gtrakt z jablka Chlórfenezín, Tripeptid-3 Tribehenín, Extrakty, Allsantoin Mariy, Acmella Olerácia Aqua (Voda Mŕtveho mora), Parfém (Vôňa), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol

Celonoční maska pro vyhlazení hlubokých vrásek:
Aqua (minerálna pramenitá voda), glycerín, cyklometikón, niacínamid, Sacharide Isomerate, Isodecyl Isononanoate, Hydroxyetyl acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylyl Methicon, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Simíkový olej (Leaf Juice) zo semena, propandiol (glykol získaný z kukuričného extraktu), extrakt z kukukoferoxyFetanolu (vitamín E), kaprylylglykol, dimethikonol, 1,2-hexandiol, krížový polymér PEG-12 dimethicon/PPG-20, hyaluronát sodný, dimethikon, butylénglykol, kalusový extrakt (jablko sodomské), extrakt z kalusu, etylbohexylový extrakt Tripeptid-3, Allantoín, Maris Aqua (voda z Mŕtveho mora), Palmitoyl Oligopeptid, Palmitoyl Tetrapeptid-7, Polysorbát-20, Parfém (Vôňa), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol.

Krém okolo úst:
Aqua (Mineral Spring Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tribehenin, Squalene (Phytosqualene), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylyl Methicone, Glycerín, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Trehalose, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Synthetic Wax, Niacinamide, Hydroxyetyl acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polymethyl Methacrylate, Phenoxyethanol, PEG-12 Dimethicone / PPG-20 Crosspolymer, PEG-75 Stearate, Diizobutyl Adipate, stearát-20, Ceteth-20, Sodium Glutamate, Urea, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol, Hydrogenated Polydecene, Chlorphenesin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Etyl Lauroyl Arginate HCL, Sodium PCA, Lactic Acid, Glycine, Phospholipids, Glyceryl Undecylenate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerín, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Glukóza, Sorbitol, Mentol, Carrageenan, Allantoín, Hydrolyzed Wheat Protein, Acmella oleracea Extract, Panthenol (Pre Vitamín B5), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Spilanthes Acmella Flower Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Tokoferol (vitamín E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid Salt), Calotropis Procera Callus (Apple of Sodom) Extract, Phoenix dactylifera (Date) Fruit Extract, Dunaliella Salina (Dead Sea Algae) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter).

Parametre a špecifikácia

Objem
115 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Kozmetická taštička, Maska na pery, Pleťová maska, Pleťový krém Hotovo!

Objem

Objem
115 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Kozmetická taštička, Maska na pery, Pleťová maska, Pleťový krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA At Your Best Set 115 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA At Your Best Set 115 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA At Your Best Szett 115 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií