Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AP+ plus nový vizuál

AHAVA Two To Tango Set 80 ml

Zobraziť katalóg
AHAVA Two To Tango Set 80 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Minerálne telové mlieko 40ml, Minerálny krém na ruky 40ml na dokonalú hydratáciu a ochranu pokožky - 8,61 €/100 ml
Kód:  KSDS1894 Produktové číslo:  697045016129 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AHAVA Two To Tango Set 80 ml

Darčekové balenie kozmetiky AHAVA v luxusnom balení je určené všetkým ženám, ktoré majú rady kvalitné výrobky z výhradne prírodných ingrediencií, testované na alergie, vhodné na citlivú pleť a bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok. Vegánska súprava AHAVA Two to Tango obsahuje minerálne telové mlieko a minerálny krém na ruky. Kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd je obohatená o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora, ktorá obnovuje hydratáciu pleti, prirodzenú rovnováhu, hĺbkovo ju vyživuje a chráni pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Darčeková kozmetická súprava AHAVA Two to Tango v luxusnom balení je milou pozornosťou, ktorá poteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy AHAVA Two to Tango

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe súpravy prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora
  • Súprava AHAVA Two to Tango na dosiahnutie maximálnej hydratácie a výživy
  • Bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok
  • Darčekové balenie kozmetiky je vegánske tak ako všetky výrobky AHAVA
  • Two for Tango obsahuje minerálne telové mlieko a minerálny krém na ruky
  • Kozmetická súprava AHAVA Two to Tango je skvelá ako darček pre každú ženu
  • Dodáva sa v luxusnom balení

Minerálne telové mlieko je obohatené o patentovanú zložku Osmoter

Kvalitné minerálne telové mlieko AHAVA vás poteší svojou jemnosťou a rýchlym vstrebávaním. Je obohatené o patentovanú zložku Osmoter, zmes minerálov z Mŕtveho mora, aloe vera a vonia po zelených slivkách a santalovom dreve. Patentovaná zložka Osmoter zlepšuje kondíciu vašej pleti, postará sa o jej regeneráciu a udržuje jej optimálnu vlhkosť. Voda z Mŕtveho mora má aj blahodarné účinky. Mlieko AHAVA je alergologicky testované a schválené aj pre suchú pokožku. Hodí sa na dennú starostlivosť, pretože zvyšuje vlhkosť pokožky, vyhladzuje ju a zanecháva ju sviežu po celý deň.

Krém na ruky AHAVA bude vaše ruky rozmaznávať

Krém na ruky AHAVA dopraje vašim rukám tú najlepšiu starostlivosť. Obsahuje patentovanú zložku Osmoter, minerály z Mŕtveho mora a v kombinácii s vôňou zelených sliviek, santalového dreva a extraktu z hamamelu zvláčňuje a upokojuje pokožku rúk. Hydratuje, vyživuje, obnovuje pružnosť a chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Krém AHAVA je alergologicky testovaný a hodí sa aj na citlivú pokožku. Môžete ho používať aj niekoľkokrát denne, najlepšie po každom umytí rúk.

Obsah balenia:
Minerálne telové mlieko 40 ml
Minerálny krém na ruky 40 ml


Zloženie

Minerálny krém na ruky:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-30 & cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerín, Sodium Cetearyl Sulfate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Propanediol (Corn derived Glycol), Phenoxyethanol & Ethylexylglycerin, Maris Sal (Dead Sea Water), Dimethicone, Parfum (Fragrance), Allantoín, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate. 

Minerálne telové mlieko:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Glycerín, Ceteareth-30, Cetearyl Alcohol, Propanediol (Corn derived Glycol), Sodium Cetearyl Sulfate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dimethicone, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Alpha- Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Linalool. 

Parametre a špecifikácia

Objem
80 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Telové mlieko Hotovo!

Objem

Objem
80 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA Two To Tango Set 80 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Two To Tango Set 80 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA Two To Tango Szett 80 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií