AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

AHAVA You Are Fabulous

Zobraziť katalóg
AHAVA You Are Fabulous
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: denný krém 50ml, čistiacu masku 100ml a minerálny krém 40ml
Kód:  KSDS1381 Produktové číslo:  697045015108 Stránky výrobcu

AHAVA You Are Fabulous

Darčekové balenie kozmetiky AHAVA v luxusnej kozmetickej taštičke je určené všetkým ženám, ktoré majú rady kvalitné výrobky z výhradne prírodných ingrediencií, testované na alergie, vhodné pre citlivú pleť a bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok. Súprava AHAVA You Are Fabulous obsahuje denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť, čistiacu masku s obsahom prírodného bahna z Mŕtveho mora a minerálny krém na ruky. Kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd je obohatená o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora,  ktorá obnovuje hydratáciu pleti, prirodzenú rovnováhu, hĺbkovo vyživuje a chráni pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Darčeková kozmetická súprava AHAVA You Are Fabulous s luxusným zlatým puzdrom na zips je milou pozornosťou, ktorá poteší každú ženu. Prípravky na starostlivosť o pleť sú vegánske, tak ako všetky výrobky AHAVA. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy AHAVA You Are Fabulous

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe súpravy prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora
  • Súprava AHAVA na docielenie maximálnej hydratácie a výživy
  • Bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok
  • Darčekové balenie kozmetiky je vegánske, tak ako všetky výrobky AHAVA
  • You Are Fabulous obsahuje minerálny krém na ruky, denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť a čistiacu masku s obsahom prírodného bahna z Mŕtveho mora
  • Kozmetická súprava AHAVA You Are Fabulous je skvelá ako darček pre každú ženu
  • Dodáva sa s luxusnou kozmetickou taštičkou v zlatej farbe na zips

Úžasné minerály z Mŕtveho mora na vaše ruky 

Krém na ruky AHAVA z darčekovej súpravy You Are Fabulous má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Prípravok obsahuje vysoký obsah minerálov z Mŕtveho mora, účinne zvláčňuje hrubú a suchú pokožku, hydratuje a vyživuje ruky. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov. 

Pleťový krém zo súpravy AHAVA You Are Fabulous uzamyká vlhkosť hlboko v pokožke

Denný hydratačný krém na normálnu a suchú pleť AHAVA Essential Day Moisturizer for normal to dry skin vďaka vitamínu E, provitamínu B5 a aminokyselinám pokožku vyhladzuje, vyživuje, chráni proti poškodeniu vonkajšími vplyvmi,  navracia pleti rovnováhu a podporuje jej prirodzenú regeneráciu. Po použití Essential Day Moisturizer for normal to dry skin z kozmetickej darčekové súpravy AHAVA You Are Fabulous zostáva pleť hĺbkovo hydratovaná, vyživená, bez lesku a svieža. 

Čistiaca bahenná maska AHAVA na všetky typy pleti

Trojicu kozmetických prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora dopĺňa unikátne hĺbkovo čistiaca bahenná maska. AHAVA Purifying Mud Mask okrem vysokej koncentrácie morských minerálov obsahuje aj prírodné bahno z Mŕtveho mora a vďaka obsahu zinku, panthenolu, extraktu z harmančeka, aloe vera a kaolínu upokojí podráždenú pokožku a redukuje jej začervenanie. Maska nevysušuje a je vhodná aj pre citlivú pleť. 

Použitie: 
Jednoducho naneste jemnú vrstvu na čistú pleť, okrem oblasti očí, a nechajte pôsobiť 3 min až 10 min. Potom zmyte dôkladne teplou vodou. Aplikujte dvakrát alebo trikrát týždenne.

Zloženie AHAVA Mineral Hand Cream:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Propanediol(Corn derived Glycol), Phenoxyethanol & Ethylexylglycerin, Maris Sal (Dead Sea Water), Dimethicone, Parfum (Fragrance), Allantoin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate

Zloženie AHAVA Essential Day Moisturizer for normal to dry skin:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Isopropylmyristate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Propanediol(Corn derived Glycol), Alanine & Creatine & Glycerin & Glycine & Magnesium Aspartate & Saccharide Hydrolysate & Urea, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Peg-40 Stearate, Sorbitan Tristearate, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Maris Sal (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dimethicone, Allantoin, Parfum (Fragrance), Tocopherol (Vitamin E), Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool

Zloženie AHAVA Purifying Mud Mask: 
Kaolin, Silt (Dead Sea Mud), Aqua (Mineral Spring Water), Cocamide MEA & DMDM Hydantoin & Sodium Lauroamphoacetate & Sodium Trideceth Sulfate, Propanediol (Corn derived Glycol), Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract & Propylene Glycol, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Maris Sal (Dead Sea Water), Sodium Lactate, Zinc Oxide, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Panthenol (Pro Vitamin B5) , Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Stearyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Hydroxyethylcellulose, Peg-40 Stearate, Allantoin, Lactic Acid, Dimethicone, Sorbitan Tristearate, Xanthan Gum, PEG-5 Cocoate & PEG-8 Dicocoate & PEG-9 & Iodopropynyl Butylcarbamate, Triclosan, Methylisothiazolinone, BHA, Tocopherol (Vitamin E)

Obsah balenia: 
AHAVA denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť 50 ml
AHAVA čistiaca maska s obsahom prírodného bahna z Mŕtveho mora 100 ml
AHAVA minerálny krém s obsahom minerálov z Mŕtveho mora 40 ml


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA You Are Fabulous Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA You Are Fabulous. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA You Are Fabulous.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií