PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AirLive AirCam BU-2015

Zobraziť katalóg
AirLive AirCam BU-2015
IP kamera 2048x1536, 3Mpx, MPEG4, H.264, nočné videnie, micro SDHC, PoE, 1x LAN, vonkajšie IP66, ONVIF
Kód:  OV434d4 Produktové číslo:  BU-2015

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AirLive AirCam BU-2015

High-end sieťová kamera je určená pre profesionálny vonkajší dohľad a bezpečnostné aplikácie. S vodotesným púzdrom podľa štandardu IP66 sa uplatní na monitoring vonkajšieho schodiska či hlavného vchodu z ulice. Táto IP kamera prináša značné vylepšenie kvality obrazu v porovnaní s bežnými bezpečnostnými kamerami. 3Mpx snímač zachytí ostré video s viacerými detailmi, ktoré sú užitočné na identifikáciu osôb či ŠPZ na autách. S IR filtrom a infračervenými LED diódami uvidí až do vzdialenosti 15 metrov aj v noci. Dokonca aj najkrajší obraz bude k ničomu ak nie je schopný zachytiť detaily pohybujúcich sa objektov. AirLive vyvinula technológiu Clear Motion, ktorá minimalizuje rozmazanie spôsobené pohybujúcimi sa objektmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevedenie vhodné aj na vonkajšiu inštaláciu
  • Kvalitný denný aj nočný monitoring
  • 3 druhy kompresie podľa priorít
  • Mobilné aplikácie na prístup z Apple/Android zariadenia
  • Jediný kábel pre dáta i napájanie

Užívatelia môžu sledovať živý video streaming cez internet. Je tiež navrhnutá pre vzdialený monitoring tým, že je vybavená portom PoE, ktorý kameru zároveň napája a prenáša dáta prostredníctvom jediného kábla Ethernet. Táto užitočná funkcia uľahčí inštaláciu, zníži náklady na kabeláž a umožňuje umiestnenie kamery v miestach bez prístupu k elektrickému zdroju. Pamäťová karta poskytuje miestne úložisko na ukladanie obrazových súborov. Prístup ku kamere získate cez zariadenie so systémom Google Android či Apple iOS.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
2048 × 1536 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Zorný uhol
68 ° Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
2048 × 1536 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Zorný uhol
68 ° Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, MPEG4, H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSDHC Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak se tato kamera upevňuje? Není vidět žádné úchytné zařízení. Co vše je ještě ke kameře potřeba, aby mohla být v provozu? Kam se ukládá záznam? Dá se ukládat někam na síť a nebo je součástí nějaká karta? Nebo se musí přikupovat externí uložiště? Děkuji https://www.alza.cz/airlive-aircam-bu-2015-d2923678.htm?catid=18854403

Diskusia a poradňa k AirLive AirCam BU-2015
Príslušenstvo pre AirLive AirCam BU-2015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AirLive AirCam BU-2015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AirLive AirCam BU-2015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AirLive AirCam BU-2015. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AirLive AirCam BU-2015.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií