Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AirLive AirCam MD-3025-IVS

Zobraziť katalóg
AirLive AirCam MD-3025-IVS
4,0 1 hodnotení
IP kamera 2048x1536, 3Mpx, MPEG4, H.264, nočné videnie, micro SDHC, mikrofón, PoE, 1x LAN, PoE, ONVIF, vonkajšie IP66, IVS
Kód:  OV435b1 Produktové číslo:  MD-3025-IVS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AirLive AirCam MD-3025-IVS

High-end sieťová kamera je určená pre profesionálne vonkajšie dohľad a bezpečnostné aplikácie. S vodotesným puzdrom podľa štandardu IP66 a prevedením proti vandalom sa uplatní pre monitoring vonkajšieho schodiska či hlavného vchodu z ulice. Táto IP kamera prináša značné vylepšenie kvality obrazu v porovnaní s bežnými bezpečnostnými kamerami. 3Mpx snímač zachytí ostré video s viac detaily, ktoré sú užitočné pre identifikáciu osôb či ŠPZ na autách. Detekcia manipulácie udrží kameru v trvalom sledovacím stave. Akonáhle dôjde k zakrytiu objektívu, spustí sa naplánované oznámenia. Ozajstnou špecialitou modelu je premenné ohnisko objektívu pre optický zoom, takže si priblížite aj vzdialené objekty a ľudí.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevedenie vhodné aj pre vonkajšie inštaláciu
  • Odolná konštrukcia proti vandalom
  • Kvalitné denné aj nočné monitoring
  • Detekcie pri narušení monitoringu
  • 3 druhy kompresie podľa priorít
  • Mobilné aplikácie pre prístup z Apple / Android zariadenia
  • Jediný kábel pre dáta i napájanie
  • Výstup pre alarm a vstup pre senzor

Vždy viditeľný obraz

S IR filtrom a infračervenými LED diódami uvidí až do vzdialenosti 15 metrov aj v noci. Pri silnom svetlu za snímaným objektom zvyčajne nie je nič vidieť. Funkcia WDR má široký dynamickým rozsah a pomocou vyváženia tmavých oblastí rozpoznáte detaily nielen vo svetlé, ale aj tmavé oblasti. Dokonca aj najkrajšie obraz bude k ničomu ak nie je schopný zachytiť detaily pohybujúcich sa objektov. AirLive vyvinula technológiu Clear Motion, ktorá minimalizuje rozmazanie spôsobené pohybujúcimi sa objektmi.

Praktické a pokročilé vlastnosti


Je vybavená portom PoE, ktorý kameru zároveň napája a prenáša dáta prostredníctvom jediného kábla Ethernet. Táto užitočná funkcia uľahčí inštaláciu, zníži náklady na kabeláž a umožňuje umiestnenie kamery v miestach bez prístupu k elektrickým zdrojom. Dôležitou funkciou ostrahy je aj výstup pre alarm a vstup pre senzor. Pamäťová karta poskytuje miestne úložisko pre ukladanie obrazových súborov. Užívatelia môžu sledovať živý video streaming cez internet. Prístup ku kamere získate cez zariadenie so systémom Google Android či Apple iOS.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
108 mm Hotovo!
Výška
62 mm Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
2048 × 1536 px Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, Alarmový vstup Hotovo!

Rozmery

Šírka
108 mm Hotovo!
Výška
62 mm Hotovo!

Konektivita

Napájanie
Jack Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
2048 × 1536 px Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, Alarmový vstup Hotovo!

Rozmery

Šírka
108 mm Hotovo!
Výška
62 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tato kamera v cene drzak na zade? Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k AirLive AirCam MD-3025-IVS
Príslušenstvo pre AirLive AirCam MD-3025-IVS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AirLive AirCam MD-3025-IVS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AirLive AirCam MD-3025-IVS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AirLive AirCam MD-3025-IVS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AirLive AirCam MD-3025-IVS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií