Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

AIRTAME

Zobraziť katalóg
AIRTAME
WiFi Dongle pre bezdrôtový prenos obrazu Full HD, HDMI, dosah 30m
Kód:  CES9a003f Stránky výrobcu

AIRTAME

Zobrazte všetok obsah smartfónu, tabletu či notebooku prostredníctvom inteligentnej televízie alebo projektora bez zbytočných, a mnohokrát prekážajúcich káblov. Jednoducho vybavte vaše obývacie priestory, kanceláriu alebo učebňu týmto jedinečným drobčekom a oddávajte sa najrôznejším aktivitám bez akéhokoľvek nežiaduceho obmedzovania.

Všetku komunikáciu adaptéra AIRTAME s okolitými aparátmi zaisťuje zabudovaná WiFi, ktorú zariadenie vytvorí ihneď po svojom zapnutí. Navyše nájdete na oficiálnych stránkach niekoľko verzií softvéru, ktoré sú kompatibilné so všetkými známymi operačnými systémami vrátane tých mobilných.

To všetko spoločne s naozaj intuitívnou inštaláciou vytvára z adaptéra úplne unikátneho a doslova nepostrádateľného spoločníka, ktorého oceníte ako pri večernom sledovaní filmov, tak aj na rôznych pracovných či študijných schôdzkach. Pokojne sa pri svojej prednáške pohybujte sálou a používajte ďalšie pomôcky. Posielajte bezdrôtovo slidy, dokumenty, obrázky a videá do vašej TV a ovládajte ich na vašom mobilnom zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový prenos obrazu do televízie alebo projektora (nutný HDMI + napájací USB)
  • Komunikácia s notebookom, smartfónom alebo tabletom pomocou WiFi
  • Podpora WiFi v pásme 2,4 GHz aj 5 GHz
  • Poradí si aj bez existujúcej WiFi (priame streamovanie)
  • Prevzatie softvéru pre rôzne operačné systémy ZADARMO na oficiálnych stránkach

Parametre a špecifikácie:

Podporované OS:
Microsoft Windows 7 / 8 / 8.1 (32/64 bit)
Apple Mac OSX 10.9 / 10.10
Linux Ubuntu 14.04 alebo podobný
Apple iOS 7/8
Google Android 4.1 a vyššie
Microsoft WP 8 (očakávaný v 2. polovici 2015)

Štandardy WiFi:
IEEE 802.11 a / b / g / n

Snímkovacia frekvencia:
30 fps @ 1080p
60 fps @ 720p

Výstupné rozlíšenie:
1920 × 1080
1280 × 720

Vstupné rozlíšenie:
až 4K

Audio:
Stereo 192 Kbps (48 000 Hz)

Zabezpečenie:
WEP, WPA2-Personal, WPA2 Enterprise (802.1x)
AES / TKIP

Dosah:
Max. 30 m

Konektory:
HDMI
Micro USB (host)
Micro USB (OTG)

Rozmery:
40 × 76,88 × 14,3 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám TV Samsung s wifi. Jsem laik. Dotaz : toto zařízení zasunu do Noteboku , pustím fil a mohu se dívat na TV ? Děkuji Pavel

Dobrý den. Pokud bych použil tento přenos pro kameru s hdmi výstupem - jaké budu mít zpoždění oproti reálu?

Dobrý den, je možné dongle dodat společně i s AIRTAME Ethernet adapterem? Děkuji

Dobrý den, při připojení AIRTAME- WiFi Dongle k TV a připojení notebooku mi při přehrávání videa, streem TV apod. jde v TV buď obraz nebo zvuk podle toho, jak to nastavím v AIRTAME. Ale nelze mi spustit zároveň na TV zároveň zvuk i obraz. Navíc obraz je proti notebooku zpožděn, takže když jde zvuk s notebooku a obraz na TV, tak nejsou synchronní. Je to normální stav nebo je někde něco špatně nastaveno?

Dobrý den.Chtěl jsem se zeptat.Mám Tv LG která nemá v sobě zabudovanou wifinu(je a jde připojit jen síť. kabelem).Jestli něco existuje aby to nemuselo být připojeno kabelem.Nějaký wifi modul něbo tak něco.Děkuji.

Hezky den, rad bych vedel, jestli lze propojit notebook prostrednictvim tohoto zarizeni s TV, ktera nema wifi nebo bluetooth, pouze vstupy HDMI. Dekuji.

Diskusia a poradňa k AIRTAME
Príslušenstvo pre AIRTAME
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AIRTAME . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AIRTAME. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AIRTAME. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AIRTAME.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií