Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AKAI Pro BT-500 Black

Zobraziť katalóg
AKAI Pro BT-500 Black
Gramofón – s remienkovým náhonom, drevené vyhotovenie, 33/45rpm, Bluetooth, USB, 1/8", slúchadlový konektor, integrovaný phono pre-amp pre použitie s aktívnymi reproduktormi, prenoska
Kód:  AKI011p2 Produktové číslo:  BT-500 Black

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKAI Pro BT-500 Black

Spoločnosť AKAI sa vracia k tradičným výrobkom a prichádza s moderným gramofónom v elegantnom drevenom vyhotovení s voliteľnou vzorkovacou frekvenciou 44,1 kHz alebo 48 kHz. Model AKAI Pro BT-500 Black je vybavený remienkovým náhonom, liatym hliníkovým tanierom s anti-rezonančným slipmatom, ľahkým ramienkom s vysokým útlmom otrasov a integrovaným phono pre-ampom, ktorý slúži pre použitie s aktívnymi reproduktormi. 

Kľúčové vlastnosti gramofónu AKAI Pro BT-500 Black

  • Voliteľná vzorkovacia frekvencia
  • Priame bezdrôtové streamovanie prostredníctvom Bluetooth
  • Pozlátené konektory pre maximálnu kvalitu prenosu
  • Vodováha a nastaviteľná výška nôh
  • Prenoska Audio-Technica s eliptickým hrotom
  • USB konektor pre priamu digitalizáciu a prepojenie s PC
  • Luxusné drevené vyhotovenie
  • Prvky z brúseného hliníka

Skvelé funkcie, rozumná cena

Svojim používateľom gramofón AKAI Pro BT-500 Black ponúka 2 rýchlosti - 33 RPM/45 RPM vrátane adaptérov. Streamovanie hudby do kompatibilných reproduktorov umožní technológia Bluetooth. Digitalizáciu a prevod obľúbených vinylových nahrávok zase USB. O maximálnu kvalitu prenosu sa postarajú estetické pozlátené konektory.

 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny
» Všetky HiFi gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKAI Pro BT-500 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro BT-500 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI Pro BT-500 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro BT-500 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKAI Pro BT-500 Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií