AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AKAI MPK Mini MKII Red

Zobraziť katalóg
AKAI MPK Mini MKII Red
Klávesy s pady pre hudobníkov a producentov, kompaktný USB / MIDI, klaviatúra s 25 rýchlostne citlivými klávesami, 4smerové joystick pre ovládanie pitchbend modulácie, 8 podsvietených rýchlostne citlivých MPC padov, 8 Q-Link otočných ovládačov, vstavaný arpeggiátor s voliteľným rozlíšením, Tap-Tempo, Re-call funkcie, USB napájanie
Kód:  AKI008a1 Produktové číslo:  694318018750

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKAI MPK Mini MKII Red

Dokonale kompaktný klaviatúra Akai Pre MPK mini MKII je vybavená veľkým množstvom tlačidiel, otočných ovládačov a padov. Máte tak po ruke možnosť riadenia vašej hudobnej produkcie bez ohledu na to, kde sa nachádzate. Ďalej poskytuje perfektnú rovnováhu medzi prenosnosťou a komplexným ovládačom softvéru. Ponúka kompletnú kontrolu série Akai Pro s mobilným pohodlím. S klaviatúrou opatrenú 25 klávesmi, pady v štýle MPC a 8 otočnými ovládačmi Q-Link, je MPK mini kompletný prenosný ovládač, pomocou ktorého dostanete svoju hudbu do pohybu.

Klaviatúra sa ideálne hodí pre rýchle zadávanie nôt a fráz do vášho počítača. Citlivé klávesy umožňujú presne vyjadriť dynamiku, zatiaľ čo pomocou špeciálnych tlačidiel Octave sa môžete jednoducho pohybovať hore a dole. Vytvorte podklad, staccato sólo a basovú linku postavenú na rôznych variáciách časovanie vďaka vstavanému arpeggiátora. Tlačidlo Tap Tempo vám dáva možnosť rýchleho nastavenia hodín arpeggiátora, čo je nevyhnutné pre stopercentné synchronizáciu s kapelou. Tlačidlo Sustain podrží znejúce tóny aj potom, čo uvoľníte ruky z klaviatúry, čo vám umožňuje jednoduchú transformáciu zvukov padu pomocou krútenie otočnými ovládačmi, bez toho aby ste potrebovali pedál.

MPK Mini MKII ponúka 8 podsvietených rýchlostne citlivých padov, ktoré sú založené na sérii Akai Professional MPC, čo je kultový hudobný produkčnej stanice. Skvelé riešenie pre spustenie jednotlivých hudobných vzoriek a sekvenčné šablóny bicích. Pady možno použiť pre vysielanie informácií o MIDI notách, MIDI kontinuálnych kontroléroch, alebo udalostí Program Change. Stlačením tlačidla Bank budete rýchlo prepínať medzi 2 bankami padov, čo vám poskytne prístup k celkom 16 padom. Naviac má MPK mini 8 priraditeľných ovládačov Q-Link k riadeniu prakticky ľubovoľných parametrov softvéru.

Zariadenie funguje bez inštalácie ovládačov (Plug and Play) s Mac OS X aj Windows. Nevyžaduje ani externé napájanie pre svoju prevádzku, vystačí si totiž s prúdom dodávaným z portu USB. Má štyri pamäťové sloty pre programovanie a vyvolanie nastavenia vhodné pre vaše obľúbené programy. Dodávaný software umožňuje rýchle mapovanie ovládacích prvkov MPK mini.

Kľúčové prvky:

  • Ľahko prenosný MIDI kontrolér pre software
  • Klaviatúra s 25 rýchlostne citlivými klávesami
  • Osem podsvietených, rýchlostne citlivých padov v štýle MPC (2 banky, celkom 16)
  • Pady môžu vysielať informácie MIDI nôt, MIDI kontinuálnych kontrolérov a zmenu programu zvuku
  • Osem priraditeľných otočných ovládačov Q-Link k úprave prakticky ľubovoľného parametra
  • Vstavaný arpeggiátor s voliteľným rozlíšením, rozsahom a šablónami
  • Tlačidlo Tap-Tempo pre rýchle nastavenie tempa arpeggiátora
  • Tlačidlá pre posun oktáv a tlačidlo Sustain
  • Tlačidlo Program Recall obnoví až 4 rôzne kompletné nastavenie
  • Napájanie iba cez USB

Parametre a špecifikácie:

základné:
Počet kláves: 25
Pady: 2 banky v štýle podsvietených bicích 8 LPD padov, celkom 16 padov
Otočné ovládače: 8 priraditeľných otočných ovládačov
Rozhranie pre komunikáciu s počítačom: USB / MIDI

Podporované OS:
Mac OS X 10.5 alebo novší
Windows XP a novší

Štandardné príslušenstvo:
kábel USB
Softvér AIR Hybrid 3, Sonovix Wobble 2.0

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKAI MPK Mini MKII Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro MPK Mini MKII Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Akai MPK Mini Red MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Akai MPK Mini Red MKII. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Akai MPK Mini Red MKII.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií