PET AD homeoffice

AKASA AK-786

Zobraziť katalóg
AKASA AK-786
Chladič na procesor – hliník, 70mm ventilátor, guľkové ložisko, 70×80×59mm, 25.69dBA
Kód:  CT226a Produktové číslo:  AK-ITX21-A1B12E

AKASA AK-786

Doprajte svojmu procesoru optimálnu teplotu aj v poriadnej záťaži. Cenovo dostupný chladič Akasa kombinuje malé rozmery s perfektným chladiacim výkonom a minimálnou hlučnosťou. Základom je hliníkový monoblok, ktorý prilieha na procesor a efektívne od neho odvádza teplo. Ventilátor umiestnený na vrchnej časti rebrovania je tichý a otáča sa rýchlosťou 3 200 otáčok za minútu. Inštalácia chladiča je naozaj jednoduchá.  Prichytíte ho na základnú dosku pomocou šesťbodového klipu.

Kľúčové vlastnosti

  • Tichý chod vás nebude nijako rrušiť pri práci
  • Jednoduchá inštalácia
  • Vopred aplikovaná teplovodivá pasta AK-450
  • Životnosť ventilátora 40 000 hodín
  • Pre socket AMD A
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Prosim informazi, zda je soucasti chladice AKASA AK-786 pasta, ktera zprostredkovava kontakt chladice s plochou na soucastce? Tj. kontaktni pasta, kterou je chladic prilepen k soucastce. Pokud ne, prodavate? Dekuji S pozdravem Dobes, Honeywell

Diskusia a poradňa k AKASA AK-786
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKASA AK-786. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA AK-786. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA AK-786. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKASA AK-786.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií