AlzaBoxy Q1 AD elektro

AKG K 267 Tiësto

Zobraziť katalóg
AKG K 267 Tiësto
Slúchadlá Frekvenčný rozsah 5Hz - 30kHz, impedancia 32ohmov, citlivosť 112dB SPL/V, jack 3.5mm, dĺžka kábla 4.3 metrov
Kód:  AKG055 Rozšírená záruka +75 mesiacov Produktové číslo:  AKG K 267 TIËSTO

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKG K 267 Tiësto

Slúchadlá AKG K267 tiesto navrhol a dotiahol k dokonalosti legendárnej DJ Tiësto. Jemne vyladená frekvenčná odozva ich robí vhodnými pre prácu v štúdiu a prepínač zvýraznenie basovej zložky (Bass Boost) je optimalizuje pre živé vystúpenia v kluboch aj na otvorených priestranstvách. Tento vrcholný model je vyrobený zeloxovaného hliníka a ďalších špičkových materiálov. Jeho súčasťou je duálny vstup, takže je len na vás, či kábel pripojíte k ľavej alebo pravej mušli. Slúchadlá využívajú uzavreté circumaurálne konštrukcia, takže výborne eliminujú okolitý hluka sú veľmi pohodlná. Vďaka flexibilným kĺbom je navyšeľahko zložítedo kompaktných rozmerov.

O vaše pohodlie pri používaní sa starajú vymeniteľné koženkové náušníky. Najdôležitejšie je však samozrejme kvalita zvukového výstupu, ktorú zabezpečujúmonštruózne 50mm meniče. Ich prostredníctvom nie je problém dosiahnuť vysoké akustické hladiny s naturalistickým vykreslením najhlbších basov abez nežiaduceho skreslenia pripojiť aj výkonné zdroje (Max. príkon 3500 mW). Rovnako ako zachytiť najjemnejšie nuansy ľubovoľnej nahrávky.Prívodný kábel je flexibilne vinutý s prispôsobiteľnou dĺžkou v rozsahu 1,2 - 5,5 m, takže vám nebude pri žiadnej akcii prekážať. Zakončený je 3,5 mm konektorom.

Štandardné príslušenstvo:
Vinutý kábel s dĺžkou 1,2 - 5,5 m
Priamy kábel s dĺžkou 3 m
Puzdro na skladovanie a prenášanie
6,3 mm skrutkovacia redukcia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKG K 267 Tiësto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG K 267 TIËSTO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKG K 267 Tiesto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKG K 267 Tiesto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKG K 267 TIËSTO.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií