Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AKG K 450

Zobraziť katalóg
AKG K 450
4,5 2 hodnotení
Slúchadlá Frekvenčný rozsah 11Hz - 29.5kHz, maximálny príkon 30mW, impedancia 32ohmov, citlivosť 126dB SPL/V, jack 3.5mm, dĺžka kábla 1.1 metrov
Kód:  AKG037 Rozšírená záruka +75 mesiacov Produktové číslo:  AKG K 450

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKG K 450

Slúchadlá AKG K 450 spájajú legendárnu kvalitu reprodukcie s exkluzívnym a ľahko prenosným dizajnom. Ihneď po nasadení počujete výborne zreteľný zvuk prechádzajúcej cez celé frekvenčné spektrum, ktorý je podčiarknutýpevným basom zasahujúcim až k frekvencii 11 Hz. Kompaktná uzavretá konštrukcia s vynikajúcim pasívnym tlmením okolitého hluku robí z tohto modelu ideálneho spoločníka prenosných prehrávačov často cestujúcich užívateľov. Ak slúchadlá zrovna nebudete chcieť mať na hlave, potom vás iste poteší dokonale skladné prevedenie systému 3D-AXIS aj tvrdé škrupinové puzdro v balení.

O vaše pohodlie pri počúvaní sa starajú extra mäkko polstrované koženkové mušle (SuperSoft). V balení nájdete hneď dvojicu odpojiteľných káblov z bezkyslíkatej medi (99,99% OFC). Jeden je dlhý 0,5 ma druhý 1,1 m Samostatne potom môžete zakúpiť komunikačnú sadu HA450, ktorá obsahuje mikrofón a diaľkové ovládanie pre mobilné telefóny. Príslušenstvo zahŕňa ešte redukcia na 6,3 mm a 2,5 mm konektor.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKG K 450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG K 450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKG K 450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKG K 450. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKG K 450.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií