Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AKG K 452 biela

Zobraziť katalóg
AKG K 452 biela
Slúchadlá Frekvenčný rozsah 11Hz - 29.5kHz, maximálny výkon 30mW, impedancia 32ohmu, citlivosť 125dB SPL / V, jack 3.5mm, dĺžka kábla 1.2 metra
Kód:  AKG014o Produktové číslo:  AKG K 452 White

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKG K 452 biela

Slúchadlá AKG K 452 spájajú legendárny kvalitu reprodukcie s exkluzívnym a ľahko prenosným dizajnom. Ich vlastnosti aj konštrukcia vychádza z osvedčeného modelu K 451 a prináša ďalšie vylepšenia. Ihneď po nasadení počujete výborne zreteľný zvuk prechádzajúcej cez celé frekvenčné spektrum, ktorý je podčiarknutý pevným basom zasahujúcim až k frekvencii 11 Hz. Kompaktná uzavretá konštrukcia s vynikajúcim pasívnym tlmením okolitého hluku robí z tohto modelu ideálneho spoločníka prenosných prehrávačov často cestujúcich užívateľov. Ak slúchadlá práve nebudete chcieť mať na hlave, potom vás iste poteší dokonale skladné prevedenie systému 3D-AXIS2.

O vaše pohodlie pri počúvaní sa starajú extra mäkko polstrované koženkové mušle. V balení nájdete hneď dvojicu odpojiteľných káblov z bezkyslíkatej medi (99,99% OFC) o dĺžke 1,2 m. Jeden z nich je opatrený mikrofónom a univerzálnym jednotlačidlovým ovládaním pre obsluhu hovorov a prehrávanie hudby z vášho mobilného zariadenia s Androidom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKG K 452 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG K 452 bílá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií