Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AKG K 67 Tiësto

Zobraziť katalóg
AKG K 67 Tiësto
4,5 2 hodnotení
Slúchadlá Frekvenčný rozsah 16Hz - 24kHz, impedancia 32ohmov, citlivosť 112dB SPL/V, jack 3.5mm, dĺžka kábla 1.8 metrov
Kód:  AKG053 Rozšírená záruka +75 mesiacov Produktové číslo:  AKG K 67 TIËSTO

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKG K 67 Tiësto

Slúchadlá AKG K67 tiesto sú určené pre všetkých milovníkov hudby. Či už budete miešať v štúdiu, vystupovať naživo, alebo len počúvať obľúbenú muziku, vždy vám poskytnú vynikajúcu odozvu. Využívajú uzavreté supraaurálne konštrukcie, takže výborne eliminujú okolitý hluk. Vďaka flexibilným kĺbom je navyše ľahko zložíte do kompaktných rozmerov. Hodia sa preto aj k ľubovoľnému prenosnému prehrávaču. Pevné časti slúchadiel sú vystužené sklenými vláknami. Výsledkom je kombinácia ľahkého, ale súčasne maximálne odolného prevedenia.

O vaše pohodlie pri používaní sa starajú mäkčené koženkové náušníky. Najdôležitejšie je však samozrejme kvalita zvukového výstupu, ktorú zabezpečujúšpičkové 40mm meniče. Ich prostredníctvom nie je problém dosiahnuť vysoké akustické hladiny a bez nežiaduceho skreslenia pripojiť aj výkonné zdroje (max. príkon 500 mW). Rovnako ako zachytiť najjemnejšie nuansy ľubovoľnej nahrávky. Prívodný kábel je vedený len do jednej mušle a zakončený 3,5 mm konektorom. Súčasťou balenia je tiež 6,3 mm redukcia.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKG K 67 Tiësto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG K 67 TIËSTO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKG K 67 Tiesto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKG K 67 Tiesto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKG K 67 Tiesto.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií