AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ALCATEL IDOL 4 (5.2) + VR BOX

Zobraziť katalóg
ALCATEL IDOL 4 (5.2) + VR BOX
4,0 13 hodnotení
Mobilný telefón 5,2" IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 617 Octu Core, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 512GB, fotoaparát 13Mpx + 8 Mpx, WiFi, bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB-B, Dual SIM (2x Nano SIM), batéria 2610mAh, Android 6.0 (6055K), VR okuliare súčasťou balenia
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ALCT001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL IDOL 4 (5.2) + VR BOX

S prístrojom Idol 4 získate nadštandardne vybavený mobilný telefón strednej triedy, ktorý vyzerá naozaj skvele. Jeho dizajn zahŕňa elegantný kovový rámček s multifunkčným tlačidlom Boom a sklenenú zadnú stranu. O spracovanie dát sa stará osemjadrový procesor Snapdragon 617 v kombinácii s grafikou Adreno 405 a 3 GB operačnej pamäte. Spoločne vám poskytnú dostatočný výkon na hranie, sledovanie filmov, aj 3D zobrazenie. Iste oceníte použitie intuitívneho operačného systému Android 6.0 Marshmallow.


Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúci 5,2" displej IPS s rozlíšením Full HD 1080p
  • Výkonný procesor Snapdragon 617 (4 × Cortex-A53 1,7 GHz + 4 × Cortex-A53 1,2 GHz)
  • Multifunkčné tlačidlo Boom uľahčí prácu s mnohými aplikáciami
  • Exkluzívny kovový rám a sklenená zadná strana
  • Rýchle bezdrôtové spojenie s LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz a 5 GHz), WiFi direct a WiFi display
  • Moderné bluetooth 4.2, NFC a micro USB 2.0 s OTG
  • Dual stereo repro Waves (2 x 3,6 W) a duálny mikrofón
  • Priestorový HiFi zvuk pre headset JBL v balení
  • 13 Mpx fotoaparát s dvojfarebnými LED bleskom a predný 8 Mpx tiež s LED prisvietením

Vychutnajte si obsah v nadštandardnej kvalite

Použitý 5,2" displej IPS predstavuje neopísateľné zlepšenie oproti TN z hľadiska zobrazenia farieb i pozorovacích uhlov. Vďaka rozlíšeniu Full HD je navyše dostatočne jemný (približne 424 bodov na palec). Ďalšou, už známou špecialitou prístrojov Idol, je automatické natočenie obrazovky k používateľovi, nech má zrovna telefón k sebe hornou, alebo dolnou stranou.


Perfektná fotografická výbava

Telefón je vybavený 13 Mpx fotoaparátom s dvojfarebným LED bleskom, extra rýchlym zaostrovaním a záznamom videa v rozlíšení Full HD s tridsiatimi snímkami za sekundu. Predná kamera tiež ostrí veľmi rýchlo a videohovory či selfies vám uľahčí LED prisvietením. Príjemným bonusom je  podpora panoramatického režimu pri fotografovaní, rovnako ako geotagging.


Tlačidlo Boom ponúkne skvelé vylepšenia

  • Fotoaparátu - okamžite zaobstará fotku v pohotobostnom režime, stlačením a podržaním tlačidla sa fotoaparát prepne do režimu sekvenčného snímania a kamera urobí snímky v rýchlej sérii.
  • Galérie - umelecky zmieša fotky v galérii a vytvorí z nich fotokoláž alebo krátku prezentáciu na okamžité zdieľanie s ostatnými.
  • Videí - vytvorí vo vašich videách prekvapivé efekty, ako je trojnásobné prehrávanie predchádzakúcej sekundy alebo zmena rýchlosti prehrávania. Keď nahrávate video, stlačením tlačidla Boom okamžite začnete toto video vysielať naživo.
  • Hudby - technológia Waves vylepšuje basy, hlasitosť a čistotu zvuku. 
  • Her - fanúšikovia závodnej hry Asphalt si obľúbia to, ako tlačidlo Boom aktivuje vnútro a tým zvýši rýchlosť ich auta. Zosilnia sa tiež audio zážitky z hry zvýšením hlasitosti a aktiváciou reprodukcie priestorového zvuku.
  • Zobrazenie - vytvorí intenzívnejší 3D efekt (paralaxní UI efekt) v prostredí spúšťača (launcher) a zobrazí efektne informácie o počasí ako súčasť domácej obrazovky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o radu, jak se přemístí nainstalované aplikace na microSDHC z paměti telefonu Idol 4.

Dobrý den, bude tento model k videní na showroomu v holešovicích? Děkuji

Neviete ako je to s prehrievanim? Mam idol 3(4.7) a hrozne ma to obtazuje

Diskusia a poradňa k ALCATEL IDOL 4 (5.2) + VR BOX
Príslušenstvo pre ALCATEL IDOL 4 (5.2) + VR BOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL IDOL 4 + VR BOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL IDOL 4 (5.2) + VR BOX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL IDOL 4 (5.2) + VR BOX.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií