Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black

Zobraziť katalóg
Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black
3,0 1 hodnotení
GPS tracker – zaistí zobrazenie polohy zvieraťa, prichytenie k obojku, GPS lokátor, záznam trasy zvieraťa, nastavenie bezpečnej zóny s upozornením po jej opustení zvieraťom, pohotovostná doba až 4 dni
Kód:  ALCT021a1 Produktové číslo:  NEHOALMK20050 Stránky výrobcu
Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black Predaj skončil

Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black

Nechajte sa zlákať kvalitou výrobkov od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Alcatel. Zariadenie umožňuje sledovanie a lokalizáciu vašich domácich maznáčikov s určením presnej polohy pomocou GPS. Možno ho tiež použiť aj na sledovanie vašich batožiny. Lokátor má elegantnú čiernu farbu a jeho pohotovostná doba dosahuje štyroch dní.

Kľúčové vlastnosti GPS trackeru Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black

  • Kvalita je obhájená značkou Alcatel
  • Na sledovanie vašich zvieracích maznáčikov alebo batožiny a kufrov
  • Pohotovostná doba až 4 dni
  • Súčasťou balenia je praktické puzdro na upevnenie na obojok
  • Sledovanie prebieha cez mobilnú aplikáciu (iOS či Android)
  • Kompaktné rozmery

Zobrazenie polohy aj záznam trasy

Vďaka naozaj kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti nebudete prítomnosťou lokátora zbytočne obťažovaní. Vyrobený bol práve tak, aby ste o ňom takmer nevedeli. Svoju polohu však prezradí zakaždým s úplnou presnosťou. Naviac máte možnosť dostať informáciu vždy, keď zviera či batožina opustí vami zvolenú lokalitu. Vášho maznáčika alebo batožinu budete mať vždy pod dohľadom a nikdy sa nestratí. Kúpte si ALCATEL MOVETRACK, ktorý dá pozor na všetko, čo si vážite. Veľmi praktické je aj dodávané puzdro, vďaka ktorému ho možno ľahko pripnúť tam, kde práve potrebujete. Zaiste poteší tiež skutočnosť, že výrobok odolá vode i nárazom.

Aktívny po dlhú dobu

Lokátor je vybavený kvalitnou vstavanou 460 mAh Li-Ion batériou, ktorá dodáva potrebnú energiu po dobu až 4 dní. Nabíjanie potom prebieha za pomocou Micro USB konektora.

Doplňujúce informácie:

Hmotnosť:
33 g

Rozmery:
42 × 42 × 16,3 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tento lokalizátor cca 14 dní a bohužel není vůbec přesný. Ukazuje i půlkilometrový rozdíl od místa, kde se nachází. Je možné ho reklamovat? Potřebuji to kvůli hlídání psa, ale pokud mi ukazuje zcela jiné místo pohybu, tak je to vlastně k ničemu. Někdy se "sekne" i o pár kilometrů..... Děkuji za odpověď, Kozáková.

Dobrý den, zvládá tracker i kontinuální měření? Tzn. dá se použít i jako klasický sport tracker, kde bych mohl sledovat ušlou vzdálenost psa? Děkuji za informaci.

je součástí balení také pouzdro na připojení na obojek, případně batoh. V popisu není bohužel uvedeno, co je součástí balení.

Dobrý den, na jakém principu se přenáší informace do telefonu?

Diskusia a poradňa k Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verze Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alcatel MOVETRACK MK20 Pet - schwarze Version. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alcatel MOVETRACK MK20 Pet - schwarze Version. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alcatel MOVETRACK MK20 Pet fekete verzió.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií