Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 4,3" IPS TFT 854x480, Dual-Core processor 1,3 GHz, 512MB, fotoaparát 5Mpx, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, RAM 512 MB + užívateľská pamäť 8 GB, micro USB, Android 4.2
Kód:  RL818n Produktové číslo:  6012D-2CALCZ1
ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM

Inteligentný telefón spoločnosti Alcatel prináša svieži vánok do prostredia cenovo dostupných, ale napriek tomu výkonných ariadení. Medzi jeho hlavné výhody patrí podpora dvoch SIM kariet naraz, parádne 8 GB vnútornej pamäte a tenký profil na hranici 7,9 mm. 4,3" IPS displej zašliape konkurenciu do zeme a poskytne vynikajúcu podporu pri všetkých bežných činnostiach, ako je písanie SMS, prehliadanie internetu, ale tiež napríklad pri sledovaní videa v HD kvalite.

Vďaka operačnému systému Google Android 4.2 a dvojjadrovému procesoru si užijete celú škálu zaujímavých aplikácií. Zahráte si aj graficky podarené hry, ktoré vám skrátia množstvo dlhých jesenných večerov. 5-megapixlový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom prekvapí celým množstvom nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 720p, snímanie HDR i panoramatických záberov, ostrenie dotykom i detekciu tváre. Pustiť si samozrejme môžete aj hudbu v MP3, AAC a ďalších formátoch, k dispozícii je totiž 3,5 mm konektor na vaše slúchadlá.

V hardvérovej výbave nechýba ani predná VGA kamerka, ktorú využijete napríklad so Skypom. Nestratíte sa vďaka GPS modulu a v prírode sa vám bude hodiť aj elektronický kompas. Lítiová batéria s kapacitou 1700 mAh poskytuje dostatok času v pohotovostnom režime. Nechýbajú ani bežné senzory v podobe akcelerometra alebo snímača priblíženia. Bezdrôtová prepojiteľnosť pomocou Wi-Fi a Bluetooth je potom úplnou samozrejmosťou.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH IDOL Mini 6012D Silver Dual SIM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií