Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM
3,7 9 hodnotení
Mobilný telefón 2.4 ", 320 x 240, dual SIM
Kód:  RL818w Produktové číslo:  2040D-3AALCZ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM

Mobilný telefón klasického dizajnu pre dve SIM karty sa zmestí do každého vrecka, batohu alebo kabelky. Vďaka technológii Dual SIM už so sebou nemusíte nosiť dva telefóny, môžete naraz obsluhovať dve aktívne SIM karty v jednom zariadení. Perfektné spracovanie a príťažlivý dizajn tohto telefónu vás odlíši od ostatných. Alcatel One Touch 2040D vyniká predovšetkým nízkou cenou a je tak dostupný naozaj pre každého. Svojou výbavou je určený predovšetkým všetkým tým, ktorí od telefónu očakávajú základné funkcie, dlhú výdrž a jednoduchú obsluhu.

Je vybavený farebným displejom s uhlopriečkou 2,4 " a rozlíšenie 240 × 320 obrazových bodov, Ktorý dokáže zobraziť 262 tisíc farieb. Súčasťou výbavy je tiež fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx, Ktorý bez problému stačí pre rýchle zachytenie momentiek. Začiatočníci a menej technicky gramotní užívatelia ocenia predovšetkým prehľadné menu. Samozrejmosťou je dostatočná kapacita zoznamu kontaktov aj prijatých SMS. Zvoliť môžete aj vyzváňacie melódiu alebo tón oznamujúci prijatie SMS.

V neposlednom rade je k dispozícii aj funkcie Handsfree pre pohodlné telefonovanie bez nutnosti držať telefón napríklad v aute alebo počas inej činnosti. Ďalej tiež FM rádio a MP3 prehrávač, Vďaka ktorým sa cestovania stane príjemnejšie. Pamäť mobilu je možné pomocou microSD pamäťové karty rozšíriť až na 32 GB a vytvoriť tak miesto pre stovky obľúbených skladieb. Nechýba budík, kalkulačka, svietidlo alebo hlasový záznamník.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH 2040D Black Dual SIM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií