Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D Bluish Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D Bluish Black Dual SIM
4,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 3.5 "320x480, CPU 1GHz Dual-Core, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, fotoaparát 2mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.2
Kód:  RL814e Produktové číslo:  4015D-2DALCZ1 Stránky výrobcu
ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D Bluish Black Dual SIM Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D Bluish Black Dual SIM

Telefón Alcatel OneTouch POP C1 sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám. Štýl telefónu môžete kedykoľvek zmeniť podľa svojej nálady pomocou výmenných krytov. Slot pre dve sim karty zase umožní jednoducho využívať služby viacerých mobilných operátorov. Vďaka svojim malým rozmerom sa telefón všade zmestí, napriek tomu vo výbave nechýba nič dôležitého. Dvojjadrový procesor a operačná pamäť o veľkosti 512 MB sa starajú o rýchlu činnosť aplikácií a bez problémov zvládajú aj multitasking. V telefóne nájdete 4 GB internej pamäte, Čo je dostatočne veľká kapacita pre uloženie všetkých vašich súborov. Ak to napriek tomu nebude stačiť, môžete využiť prítomného slotu pre pamäťové karty a rozšíriť priestor až o ďalších 32 GB.

Telefón disponuje kvalitným displejom s uhlopriečkou 3,5 ", Na ktorom si skvele užijete sledovanie obľúbených videií, prezeranie nových fotografií alebo jednoduchú komunikáciu s priateľmi. K vytváranie fotografií a videií slúži fotoaparát s rozlíšením 2 MPx. Tie potom môžete pohodlne zdieľať s ostatnými, napríklad prostredníctvom Wi-Fi s podporou všetkých bežných štandardov 802.11b/g/n. Rýchle prenášanie súborov medzi telefónom a inými zariadeniami umožňuje bezdrôtová technológia Bluetooth. Ak radi počúvate hudbu, je pre vás pripravená nainštalovaná hudobné aplikácie a pomocou 3,5 mm konektora ľahko pripojíte slúchadlá alebo reproduktor. Nechýba ani FM rádio. V telefóne je nainštalovaný operačný systém Android 4.2 Jelly Bean a obľúbené aplikácie ako Facebook, Twitter či GMail. Hŕbu ďalších aplikácií a hier nájdete v obchode Google Play.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D Bluish Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D Bluish Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D blauschwarz Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D blauschwarz Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL ONETOUCH POP C1 4015D Bluish Black Dual SIM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií