Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION

Zobraziť katalóg
ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION
4,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS 1280 x 720, Qualcomm MSM8909 Quad Core, RAM 1,5 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSDHC až 32 GB, fotoaparát 8 Mpx + 5Mpx, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, microUSB, micro SIM, Dual SIM, batéria 2500 mAh, Android 6.0 (5056D ) + inteligentný náramok
Kód:  ALCT004a1a Produktové číslo:  5056D-2JALE11-4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION

vlastnosti telefónu

151 mm

vypnuté
ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION

77 mm

vypnuté
ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION

8 mm

Hmotnosť telefónu: 156 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

2500 mAh

výdrž batérie

MicroSim

micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

77 × 151 × 8 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDHC

slot na pamäťové karty

Váha

156 g

hmotnosť telefónu

Vysoký výkon, viac zábavy

Alcatel POP 4 Plus je vybavený 4-jadrovým procesorom a 1,5 GB pamäťou, vďaka čomu bez problémov zvládne aj náročnejšie hry, prehrávanie videa a hudby, fotografovanie, surfovanie na internete a komunikáciu cez sociálne siete. Na ukladanie súborov je k dispozícii 16 GB vnútornej pamäte, ktorá môže byť rozšírená až na 32 GB vďaka integrovanému slotu na MicroSD karty.

Prémiový displej so živými farbami

Sledujte vaše populárne filmy či fotografie na ohromujúcom 5,5" displeji, ktorý je plne laminovaný na dokonalú reprodukciu živých farieb. Okrem toho displej ponúka široké pozorovacie uhly a vysoký kontrast a jas na dosiahnutie ešte lepšieho multimediálneho zážitku.

Predný a zadný fotoaparát s duálnym bleskom

S 8 Mpx fotoaparátom budú vaše fotografie a videá krásne ostré za každých podmienok, a to aj pri nízkej hladine svetla. Vďaka vysokej výdrži batérie sa nemusíte báť robiť väčšie množstvo snímok do vášho fotoalbumu. Predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx umožní zachytiť populárne selfie fotografie, prípadne usporiadať videokonferencie.

Tenký menej ako 8 mm

Vďaka elegantnému tenkému dizajnu nezaberie telefón príliš veľa miesta. Eleganciu podčiarkuje mierne zaoblená zadná strana telefónu a výmenné zadné kryty. Váš smartfón nikdy nevyzeral tak dobre!

Inteligentný náramok súčasťou balenia

Inteligentný bluetooth náramok Alcatel MOVEBAND, ktorý je súčasťou balenia, rozšíri možnosti vášho POP 4 Plus o množstvo praktických funkcií, ako sú notifikácie hovorov, krokomer a pod. Vďaka štyrom LED diódam budete informovaní o prichádzajúcich hovoroch, SMS a e-mailoch priamo na vašom zápästí. Teraz už nezmeškáte žiadny dôležitý hovor či email.

Batéria s vysokou výdržou

Už nemusíte mať žiadne starosti o výdrž vášho telefónu. Vďaka batérii s vysokou kapacitou 2500 mAh môžete prehrávať videá až päť hodín, robiť 2-kát viac fotografií, alebo prehrávať hudbu až do rána.

Prechádzajte, zverejňujte a zdieľajte

Vďaka podpore Wi-Fi a 4G sietí si POP 4 poradí so streamovaním videí či hraním online hier. Vďaka novej verzii operačného systému Android 6.0 si môžete stiahnuť všetky svoje obľúbené aplikácie či hry a premeniť svoj telefón na centrum multimediálnej zábavy. Vďaka vynikajúcej konektivite môžete ľahko vkladať obrázky a publikovať ich na sociálnych sieťach kdekoľvek a kedykoľvek.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma tento mobil gyroskop da se využívat pro VR brýle?

Kúpil som si ho aj s ochranným polepom s vlastným motívom. Predávate k tomu aj nejaké púzdro? Prípadne čo by bolo najlepšie zakúpiť nech sa nemusím báť prípadného pádu?, nemyslím poistenie. napr nejaké to púzdro, možno aj nejake to ochranné sklo. Lebo som to nevedel nájsť pre tento konkrétny typ alcatel pop 4 plus

Potřebuji poradit nejde se mi připojit k mobilu ten náramek. Píš mě to Oprávně funkcí nejsou oprávněna. Nevíte co s tím.

Diskusia a poradňa k ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION
Príslušenstvo pre ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL POP 4 PLUS MOVE EDITION.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií