Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

ALESIS Turbo Mesh Kit

Zobraziť katalóg
ALESIS Turbo Mesh Kit
3,8 4 hodnotení
Elektronické bicie – 4 sieťkové pady 8", 3 činelové pady 10", pevná hliníková rampa, kick pedál, hi-hat pedál a pár paličiek, 10 presetov, 120 zvukov, 30 prednastavených skladieb, USB a AUX vstup, slúchadlový a stereo výstup, metronóm
Kód:  FSR004a Produktové číslo:  AI TURBOMESHKITXEU Stránky výrobcu

ALESIS Turbo Mesh Kit

Precíťte ten rozdiel

Elektronické bicie ALESIS Turbo Mesh Kit je kompletná 7-dielna sada disponujúca sieťovými blanami na všetkých povrchoch padov. Táto technológia je obľúbená medzi profesionálnymi bubeníkmi, najmä vďaka prirodzenému pocitu z hry. Súprava je zložená zo štyroch padov, troch činelových padov, 2 pedálov a bicieho modulu Turbo. Sada je dodávaná so všetkým príslušenstvom vrátane paličiek. 

Elektronické bicie ALESIS Turbo Mesh Kit majú vierohodný zvuk

Srdcom celej súpravy elektronických bicích ALESIS Turbo Mesh Kit je Turbo modul, ktorý obsahuje 10 možností nastavenia bicej sady. Kustomizácia je ďalej umožnená priradením až 120 rôznych zvukov k jednotlivým bubnom. Modul disponuje MIDI USB, Aux, Stereo výstupom a nechýba ani možnosť pripojiť k modulu bicích ALESIS Turbo Mesh Kit slúchadlá pomocou 3,5 mm jacku. 

Zdokonaľujte svoje schopnosti s bicími ALESIS Turbo Mesh Kit

Zabudovaný metronóm a 30 už nahraných skladieb vám dajú široký priestor na tréning. Ak by ani to nestačilo, nechýba samozrejme možnosť prepojenia elektrických bicích ALESIS Turbo Mesh Kit s vlastným zariadením a jamovanie s vašou obľúbenou skladbou. Jednoduché prepojenie s PC/Mac vďaka USB MIDI vám umožní naplno využívať celý hudobnícky softvér. 

Kľúčové vlastnosti elektronických bicích ALESIS Turbo Mesh Kit

  • 7-dielna sada elektronických bicích ALESIS Turbo Mesh Kit s 2 pedálmi
  • Široká paleta 120 zvukov a 10 presetov
  • ALESIS Turbo Mesh Kit poskytne 30 sprievodných skladieb a množstvo priestoru na tréning
  • Jednoduché prepojenie vďaka MIDI USB, MIDI In/Out a Aux konektorom
  • Sada obsahuje všetko čo potrebujete na hranie vrátane paličiek

Parametre a špecifikácia

Typ
Bicia súprava Hotovo!
Počet prvkov
7 Hotovo!
Počet zvukov
120 Hotovo!
Počet presetov
10 Hotovo!
Počet skladieb
30 Hotovo!

Typ

Typ
Bicia súprava Hotovo!

Charakteristika

Počet prvkov
7 Hotovo!
Počet zvukov
120 Hotovo!
Počet presetov
10 Hotovo!
Počet skladieb
30 Hotovo!

Vlastnosti

MIDI
Nie Hotovo!
USB
Áno Hotovo!
Linkový výstup
Áno Hotovo!
Slúchadlový výstup
Áno Hotovo!
Metronóm
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda součástí tohoto produktu je i stolička. Výslovně tam psaná není, ale přijde mi zvláštní, že by to bylo prodávané bez ní. Děkuji.

Hcem sa opýtať či sa dajú samostatne pády zvukovo nastaviť myslim hlasitosť ak áno tak ako to mám nastavit

Zdravím. Chcem sa spýtať jednú otázku. Chcele by som si kúpiť tento produkt. Dlhšie ste ho nemali dostupny a tak som si dal strážiť dostpnost. ponukate taku moznost na alze u vas... potom mi prislel mail od vas s informaciou :Tovar je skladom a bol zľavnený - ALESIS Turbo Mesh Kit. a moja otázka znie prečo zavádzate ľudí. Ako bol tovar zľavnený? Viete mi odpovedať na túto otázku? pretože ja som ho sledoval cca 3 týždne a ta cena sa nezmenila. cena ktorú uvádzate bola uvedená v čase ked ste nemali skladom, + aj teraz ked uz mate naskladnene je cena rovnaka ako predtym. tak naco mi posielate informaciu na mail Tovar je skladom a bol zľavnený - ALESIS Turbo Mesh Kit (ked zlavneny nebol....) velka vdaka za odpoved

Diskusia a poradňa k ALESIS Turbo Mesh Kit
Príslušenstvo pre ALESIS Turbo Mesh Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALESIS Turbo Mesh Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALESIS Turbo Mesh Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALESIS Turbo Mesh Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALESIS Turbo Mesh Kit.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií