Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Samsung Galaxy AI

Aligator A440 Senior+ Stolní nabíječka

Zobraziť katalóg
Aligator A440 Senior+ Stolní nabíječka
4,4 28 hodnotení
Mobilný telefón – tlačidlový, 1.8" TFT 160 × 128, zadný fotoaparát 0.3Mpx, Jack (3.5mm) a USB micro, dual SIM, neblokovaný, SOS tlačidlo, batéria 800mAh
Kód:  AL0793ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator A440 Senior+ Stolní nabíječka Predaj skončil

Aligator A440 Senior+ Stolní nabíječka

vlastnosti telefónu

122,1 mm

Čelní pohled

59,3 mm

Boční pohled

13,9 mm

Hmotnosť telefónu: 90 g

Úhlopříčka displeje

1,8 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Bez operačného systému

typ operačného systému

Výdrž baterie

800 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2 × Mini SIM

typ SIM karty

Rozměry

59,3 × 122,1 × 13,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

!!!!!!

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

Ano

fotoaparát

Připojení

-

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

90 g

hmotnosť telefónu

Aligator A440 je mobilný telefón nielen pre seniorov, ale pre každého kto potrebuje len tie najdôležitejšie funkcie, ako je telefonovanie a písanie SMS správ. Oceníte jeho robustnú konštrukciu, prehľadný displej a jednoduché ovládanie. Vďaka ergonomickému tvaru sa dobre drží v ruke a jeho výrazná, hmatom dobre rozlíšiteľná tlačidlá napomáhajú v ovládaní aj osobám so zníženou pohyblivosťou prstov. Telefón obsahuje nielen funkcie ako je budík, kalkulačka a svetlo, ale podporuje aj hudobné súbory a FM rádio. Rozšíriť základné pamäť môžete pomocou MicroSD karty a mať svoje obľúbené audioknihy, fotografie, alebo hudobné Sobor stále pri sebe. Súčasťou telefónu je aj fotoaparát. V balení tiež nájdete nabíjací stojan. 

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Aligator A440

  • Robustná konštrukcia telefónu Aligator A440
  • prehľadný displej
  • jednoduché ovládanie
  • SOS tlačidlo s funkciou SOS Locator
  • jednoduchý fotoaparát
  • Dlhá výdrž batérie
  • Nabíjací stojan v balení

prehľadný displej

Farebný displej zobrazuje všetko jasne a prehľadne. Menu telefónu totiž bolo navrhnuté s ohľadom na čo najväčšiu jednoduchosť. Všetky ponuky sú popísané a označené dobre čitateľným písmom vo väčšej veľkosti.

SOS tlačidlo s funkciou SOS Locator

Aligator A440 obsahuje záchrannej SOS tlačidlo, ktoré sa stane nepostrádateľným pomocníkom predovšetkým pre seniorov. Po stlačení tlačidlo odošle automatickú SMS prednastaveným kontaktom, v ktorej zobrazí polohu telefónu na mape. Kdekoľvek tak majiteľ stratí orientáciu alebo napríklad zablúdi v lese, funkcia SOS Locator dá jeho najbližšom ihneď vedieť, kde sa nachádza a že potrebuje ich pomoc. SOS funkcie možno využiť aj pre vyžiadanie polohy - schválené kontakty si môžu pomocou SMS vyžiadať informácie, kde sa telefón (a majiteľ telefónu) zrovna pohybujú. Prístroj je tiež vybavený mechanickým zámkom klávesnice, ktorý je umiestnený prakticky na pravom boku telefónu. Odpadá tak nutnosť odomykať klávesnicu kombináciou kláves a ovládanie telefónu je tak ešte pohodlnejšie a jednoduchšie.

Dlhá výdrž batérie

Telefón je vybavený spoľahlivou batériou, ktorá zaistí dlhú dobu nabitie, v pohotovostnom režime až 7 dní. V balení tiež nájdete aj nabíjací stojan, do ktorého telefón pohodlne umiestnite a necháte nabiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator A440 Senior+ Stolní nabíječka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator A440 Senior. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alligator A440 Senior + Tischladegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alligator A440 Senior + Tischladegerät.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií