AD den dětí AD den dětí

Aligator A600 Senior, černý

Zobraziť katalóg
Aligator A600 Senior, černý
4,3 9 hodnotení
Mobilní telefon pro seniory+ stolní nabíječka
Kód:  RT110g5 Stránky výrobcu
Aligator A600 Senior, černý Predaj skončil

Aligator A600 Senior, černý

Mobilní telefon s ergonomickou konstrukcí nabízí jednoduché a pohodlné ovládání. Model A600 je kombinací telefonu pro seniory a moderních trendů. Kromě neobvykle velkého displeje nabízí bohatou multimediální výbavu. Nechybí zde ani speciální tlačítko s funkcí SOS. Telefon je vybavený 1,3 megapixelovým fotoaparátem, díky kterému zachytíte vše kolem sebe. Pořízené fotografie pak uložíte na paměťovou kartu v telefonu. Součástí příslušenství je i nabíjecí stojánek, který je seniory u mobilních telefonů velmi žádaný!

Bezpečnost vašich nejbližších posílí funkce SOS Locator, která po stisknutí SOS tlačítka odešle SMS zprávu obsahující GPS pozici mobilního telefonu. Součástí této informace je i přesná adresa. Odesílání těchto zpráv může být dávkové, díky tomu můžete mít přehled nad telefonem i při častých procházkách.

Parametry a specifikace:

Displej:
Typ: barevný TFT
Rozlišení: 220 x 176 bodů

Vlastnosti a funkce:
Svítilna
SIM Toolkit
Mechanický zámek kláves
SOS tlačítko
Fotoaparát
Podpora paměťových karet microSD

Baterie:
Typ: Li-lon
Napájení: microUSB

Rozměry:
112 x 56 x 13 mm

Hmotnost:
90 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator A600 Senior, černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator A600 Senior, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator A600 Senior, černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator A600 Senior, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator A600 Senior, černý.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií