AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Aligator R40 eXtremo žltý

Zobraziť katalóg
Aligator R40 eXtremo žltý
4,3 46 hodnotení
Mobilný telefón – tlačidlový, 2,4" TFT 320 × 240, dual SIM, fotoaparát: 5Mpx, Jack (3,5 mm) a USB micro, vodoodolný podľa IP68, SOS tlačidlo, batéria 2000 mAh
73,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AL3037b2 Produktové číslo:  AR40BY
Aligator R40 eXtremo žltý 73,90 € Momentálne nedostupné

Aligator R40 eXtremo žltý

Vlastnosti telefónu

129,5 mm

Mobilný telefón Aligator R40 eXtremo

51 mm

Mobilný telefón Aligator R40 eXtremo

15,5 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Uhlopriečka displeja

2,4"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Typ operačného systému

Kapacita batérie

2 000 mAh

Kapacita batérie

Typ SIM karty

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery telefónu

51 × 129,5 × 15,5 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

Vnútorná pamäť

Fotoaparát

5 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

Najrýchlejší internet

Slot na pamäťové karty

MicroSD

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť telefónu

150 g

Hmotnosť telefónu

Odolný telefón Aligator R40 eXtremo s klasickým tlačidlovým ovládaním

Aligator R40 eXtremo je klasický telefón s tlačidlovou klávesnicou, ktorý vďaka príjemne kompaktným rozmerom dobre padne do ruky. Vďaka mimoriadne pevnému vodoodolnému a nárazu vzdornému telu odolá aj tým najnáročnejším podmienkam. 2,4" displej ponúka dostatok priestoru na pohodlné ovládanie a rýchlu navigáciu v menu. Pomocou zadného 5 Mpx fotoaparátu môžete s telefónom kedykoľvek zhotovovať fotografie.


Praktické funkcie na každý deň

Okrem spomínaného fotoaparátu je mobil Aligator R40 eXtremo vybavený aj budíkom, rádiom, kalkulačkou a baterkou. Mobilný telefón Aligator R40 eXtremo ponúka aj multimediálne zážitky, takže môžete počúvať obľúbenú hudbu alebo si prezerať fotografie, ktoré možno uložiť na pamäťovú kartu v prítomnom slote. Poteší aj prítomnosť technológie Bluetooth, napríklad pri telefonovaní počas jazdy v aute.



Mobilný telefón Aligator R40 eXtremo

Mobil Aligator R40 eXtremo ľahko migruje kontakty

Mobil Aligator R40 eXtremo sa môže pochváliť zaujímavou funkciou na import alebo export kontaktov pomocou kábla USB a počítača, či prostredníctvom vloženej karty microSD. Túto funkciu nenájdete na väčšine outdoorových tlačidlových telefónoch. Ušetrí vám to veľa času a práce!

Mobilný telefón Aligator R40 eXtremo

Mobilný telefón Aligator R40 eXtremo má SOS tlačidlo a odolné bočné tlačidlá

Keďže je jasné, že s telefónom Aligator R40 eXtremo sa nebude zaobchádzať tak úplne v rukavičkách, výrobca ho vybavil odolnými bočnými tlačidlami. Okrem toho pridal dôležité vodotesné krytky na nabíjací aj slúchadlový konektor.Dôležitou súčasťou mobilu Aligator R40 eXtremo je SOS tlačidlo. Záchranné tlačidlo, ktoré po stlačení odošle automatickú správu SMS prednastaveným kontaktom so zobrazením polohy telefónu na mape. Takže kedykoľvek majiteľ stratí orientáciu alebo sa stratí v lese, SOS Locator okamžite informuje jeho blízkych, kde sa nachádza a že potrebuje ich pomoc.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
5 Mpx Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 000 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Slúchadlá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Telefon musím ještě dodatečně pochválit, / recenze jsem již psala /, manželovi při práci v zahradě telefon spadl do sudu s vodou, vylovil to, usušil a telefon vesele funguje dál bez problémů, Mně telefon spadl za zem, nic se mu nestalo, ani displej se nerozbil. Písmenka na SMS jsou tak akorát.

Dobrý den, U tohoto mobilu je uveden termín maximální rozlišení videa 1280 x 720 px (HD). Jak tomu mám rozumět. Tento mobil nahrává videa v kvalitě 320X240

Hezký den, rád bych upozornil na drobnost, u telefonu je nesprávně uveden rozměr-šířka, i na webu výrobce je 51mm, což není realita, počítejte s šířkou cca 60-63mm. Ostatní rozměry jsou správně. Telefon jsem zkoušel a je fajn, zvuk fotoaparátu jde vypnout v nastavení fotoaparátu. A ano, vyfocení opravdu velmi trvá a také fotit hned dalši fotku mi dělalo potíže, přesto by mi to nevadilo, občasné focení se s tím dá zvládnout. O koupi uvažuji, už bych si jej nechal, ale kus co jsem zkoušel, nebylo to zde od Alzy, měl nějakou vadu foťáku, fotil jen na 0,3mpix a jinak to házelo nějakou barevnou vadu, barevný chaos. Zkoušel jsem dvé různé Sd karty a výsledek stejný. Asi si ho musim koupit na Alze, že;)

Pěkný den, dají se nastavit vlastní vyzvánění a zvuky SMS? Zaznamenali jste problém s příjmem nebo odesláním MMS? Děkuji za odpovědi

Da se při hovoru přepnout na hlasite ať se nemusí držet u ucha?

Dobrý deň, kúpila som si telefon Aligator R 40, keď nafotím a chcem uložiť foto ,neuloží - napíše - nedostatok pamäte. Neuloží foto do telefonu ani na pamäťovú kartu. Čo mám urobiť , aby mi fotky ukladalo.

Diskusia a poradňa k Aligator R40 eXtremo žltý
Príslušenstvo pre Aligator R40 eXtremo žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator R40 eXtremo žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alligator R40 eXtremo gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alligator R40 eXtremo gelb.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií