AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Aligator S5050 Duo

Zobraziť katalóg
Aligator S5050 Duo
4,4 27 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "HD IPS 720x1280, procesor MTK 6582 Quad Core 1.3GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát zadné 8 Mpx LED blesk + predné 2Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, batérie 2000mAh, Android 5.1
Kód:  RT127a2ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator S5050 Duo

vlastnosti telefónu

145 mm

vypnuté
Aligator S5050 Duo Grey

71,5 mm

vypnuté
Aligator S5050 Duo Grey

9,4 mm

Hmotnosť telefónu: 159 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4 KitKat

typ operačného systému

Výdrž baterie

Až 12 hodín hovoru

výdrž batérie

MicroSim

nie je známe

(Parameter nebol dohledaný)

Rozměry

71,5 × 145 × 9,4 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

3G

najrýchlejší internet

SD karta

micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

159 g

hmotnosť telefónu

Duálny telefón pre náročných užívateľov, to je nový Aligator S5050 Duo s pětipalcovým displejom, štvorjadrovým procesorom a možnosťou používať dve SIM karty. Perfektná voľba pre všetkých, ktorí využívajú súkromné ??a pracovné číslo. Zaujme lákavými parametre a telom tenkým len 9,4 mm.

kľúčové vlastnosti

  • Dve SIM karty v jednom zariadení
  • Moderný operačný systém Android 4.4
  • Brilantná IPS displej zaručujúci jasný a ostrý obraz
  • Vysoký výkon - štvorjadrový procesor Cortex A7 1,3 GHz
  • Kvalitný 8 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním
  • Precízne spracovaná, tenká konštrukcia

Dve čísla bez nutnosti prepínania

Chcete naraz využívať dve čísla a nenosiť so sebou dve zariadenia? Duálny telefón Aligator S5050 Duo je perfektnou voľbou. Budete na príjme na oboch číslach naraz bez nutnosti prepínania, takže už nezmeškáte dôležitý hovor.Ide o vhodný spôsob, ako oddeliť súkromné ??číslo od toho pracovného.

Obrie IPS displej

Dominantou telefónu je nádherný displej o piatich palcoch s rozlíšením 1280 × 720 pixelov a technológiou IPS. Tá prináša jasný a ostrý obraz aj pri pohlede z rôznych uhlov. Veľkosť uhlopriečky je skvelá pre použitie v súkromnom aj pracovnom živote, či už vybavujete e-maily, prezeráte si dokumenty alebo hráte hry a sledujete videá. Všetky svoje zážitky uchováte v ostrých fotografiách vďaka zadnému 8 Mpx fotoaparátu s automatickým zaostrovaním a funkciou interpolácie. A pre videohovory a dnes tak obľúbené selfie fotky je pripravená p radný kamerka s rozlíšením 2 Mpx.

plynulý výkon

Moderný operačný systém Android 4.4 KitKat je obľúbený pre svoje intuitívne ovládanie a optimalizované prostredie, kde všetko ľahko a rýchlo nájdete. Ponúka požadovanú flexibilitu a prístup do bezodnej studne aplikácií Google Play. Srdce telefónu tvorí štvorjadrový procesor MTK 6582 s taktom 1,3 GHz, ktorý spolupracuje s 1 GB operačnej pamäte. Táto zladená zostava poskytuje nekompromisný výkon pre všetko potrebné. Interná pamäť ponúka celkom 8 GB pre aplikácie z Google Play, hudbu či fotky. A ak by vám to nestačilo, ľahko ju rozšírite použitím až 64 GB micro SD karty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator S5050 Duo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S5050 Duo . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alligator S5050 Duo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alligator S5050 Duo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator S5050 Duo.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií