Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Aligator Watch Life (Y65) zlaté

Zobraziť katalóg
Aligator Watch Life (Y65) zlaté
2,7 3 hodnotení
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, golf, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 168 h, materiál puzdra ostatné kovy
Kód:  AlWL65g Produktové číslo:  AW03GD

Aligator Watch Life (Y65) zlaté

Smart hodinky Aligator Watch Life v zlatom vyhotovení

Stále túžite mať smart hodinky, ale neviete si vybrať? V tom prípade pre vás máme riešenie v podobe elegantných unisex hodiniek Aligator Watch Life. Hodinky majú kovové telo z ľahkej zliatiny s plne dotykovým 1,65" displejom s tvrdeným sklom. Vo výbave nechýbajú fitness a zdravotné senzory, komunikačné funkcie a mnoho ďalšieho. A vďaka odolnosti IP67 sa pri športovaní nemusíte obávať ani dažďa. Z užívateľského pohľadu poteší, že súčasťou balenia je aj sada remienkov na každú príležitosť, od kovových až po kožené.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Aligator Watch Life v zlatom vyhotovení

  • Elegantné inteligentné hodinky s telom z kovovej zliatiny a 3 remienkami v balení
  • Sledovanie kvality spánku, vašej aktivity a počtu prejdených krokov
  • Prehľadný 1,65" plne dotykový displej s jemným rozlíšením 240 × 295 px
  • Upozornenia na prichádzajúce hovory a textové SMS správy, aby ste nezmeškali nič dôležité
  • Smart hodinky s nepretržitým monitorovaním srdcovej frekvencie 24 hodín denne
  • Experimentálne funkcie na meranie krvného tlaku, okysličenia krvi alebo telesnej teploty
  • Fitness hodinky vás tiež upozornia na pitný režim
  • S vaším smartfónom prepojíte smartwatch Aligator pomocou technológie Bluetooth 5.0
  • Odolnosť voči vode a prachu s krytím IP67
  • Vynikajúca výdrž batérie až 7 dní
  • Viacero športových režimov na sledovanie vašich tréningov, stopky
  • Dotykové hodinky Aligator Watch Life s možnosťou monitorovania menštruačného a ovulačného cyklu

Inteligentné hodinky v unisex dizajne pre ženy aj mužov

Inteligentné hodinky Aligator Watch Life sú určené nielen pre ženy, ale aj pre mužov. Môžu byť jemné a elegantné, ale aj štýlové a technické. Telo hodiniek je odliate z ľahkej kovovej zliatiny a zaručuje dokonalý dizajn a dlhodobú odolnosť. Plne dotykový displej s nadštandardnou uhlopriečkou 1,65" má zaoblené okraje, ktoré sú príjemné na dotyk a majú skvelý vzhľad. Zaručujeme vám skvelú čitateľnosť v každej situácii.

Športový a elegantný vzhľad hodiniek Aligator Watch Life

Fitness hodinky Aligator Watch Life sa vďaka svojmu dizajnu hodia na každú príležitosť. Do spoločnosti, ale aj na športový tréning. Stačí si vybrať správny remienok, nastaviť ciferník a z módneho doplnku sa v okamihu stane osobný tréner.

Vyberte si svoj štýl

Chcete vedieť, ako budú vaše smart hodinky vyzerať s rôznymi remienkami a ciferníkmi? Vyskúšajte si rôzne varianty v konfigurátore priamo na webovej stránke výrobcu.

Aligator Watch Life sú elegantné fitness hodinky

Inteligentné hodinky Aligator sú k dispozícii v troch farbách puzdra – v striebornej, zlatej a čiernej. Súčasťou balenia sú hneď tri rôzne remienky – kovový, kožený a silikónový. Vďaka inteligentnej aplikácii si pre svoje dotykové hodinky Aligator Watch Life zaručene vyberiete z veľkého počtu ciferníkov. Ako pozadie si môžete vybrať aj ľubovoľnú fotografiu z vašej galérie.

Tri remienky v balení

Smart hodinky Aligator Watch Life sa vždy dodávajú spolu s tromi rôznymi remienkami – kovovým, koženým a silikónovým. Vďaka kombinácii náhradných remienkov a vhodne zvolenému ciferníku môžete zo svojich smartwatch urobiť jedinečný a originálny doplnok.

Smartwatch Aligator Life vás upozornia na rôzne oznámenia

Ak budete mať dotykové hodinky Aligator Watch Life na svojom zápästí, tak vám nič neunikne. Zobrazia vám totiž prichádzajúce hovory aj SMS správy. Prichádzajúci hovor môžete priamo na displeji inteligentných hodiniek Aligator Watch Life prijať alebo odmietnuť.

Udržujte sa stále fit

Majte úplný prehľad o svojom zdraví a výkonnosti. Inteligentné hodinky Aligator Watch Life totiž dokážu nepretržite monitorovať vašu srdcovú frekvenciu počas 24 hodín. Hodinky dokážu na displeji dokonca zobraziť aj vašu telesnú teplotu. Akcelerometer potom jednoducho počíta prejdené kroky. Pripojením k aplikácii v telefóne budete mať k dispozícii všetky svoje údaje a tiež možnosť prezerať si históriu. Smart hodinky Aligator Watch Life disponujú dokonca experimentálnymi funkciami, ako je meranie krvného tlaku a okysličovania krvi. Pre ženy majú zasafunkcie na monitorovanie menštruačných a ovulačných cyklov.

Dotykové hodinky monitorujú váš spánok a majú aj budík

Dotykové hodinky Aligator Watch Life dokážu vyhodnotiť kvalitu vášho spánku vďaka snímaču srdcového tepu a snímaču pohybu. Ak chcete, môžete sa rozlúčiť so svojím existujúcim budíkom, pretože na inteligentných hodinkách Aligator Watch Life si môžete nastaviť príjemné budenie pomocou vibrácií na zápästí.

Inteligentné hodinky Aligator ako osobný tréner na vašom zápästí

Unisex hodinky Aligator sa stanú vaším osobným trénerom a športtesterom v jednom. Vyberte si z ponuky športov jediným stlačením tlačidla. Tréning môžete kedykoľvek začať alebo ukončiť. Po pripojení hodiniek Aligator Watch Life k aplikácii v telefóne si môžete zobraziť informácie o tréningu, trase, tempe, vzdialenosti alebo srdcovom tepe.

Aligator Watch Life potešia užitočnými aplikáciami

Údaje zaznamenané inteligentnými hodinkami možno integrovať do systémov aplikácií Google Fit a Apple Health. Údaje z hodiniek Aligator Watch Life môžete kombinovať s inými údajmi alebo výzvami v telefóne.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Golf, Chôdza, Tenis, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Dámske Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 13.0, iOS 16 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
32 mm Hotovo!
Farba puzdra
Zlatá Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
66 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Golf, Chôdza, Tenis, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Zlatá Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Remienok navyše Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co dělat, pokud se mi stále rozepíná kovový pásek. Vypadá moc pěkně na ruce, ale bojím se ho nosit, aby mi hodinky nespadly z ruky. Děkuji

Dobrý deň sú hodinky vodotesné

Dobry den, ma niekto skusenosti s tymito hodinkami z tohto mesiaca? Pytam sa hlavne kvoli aplikacii, vela ludi sa v recenziach stazuje na nefunkcnost. Dakujem

Dobrý den, lze do smart watch life instalovat ciferníky i z jiných zdrojů než jen z aplikace Da fit? Můžete případně nějaké zdroje doporučit? Děkuji

Dobrý den, co znamená že mají hodinky kombinovaný způsob ovládání? A jak se tedy zobrazí údaje na display když je nelze zapnout dotykem na display? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Zdravím, chcela by som sa opýtať, či by nebol problém so spárovaním s mobilom, ktorý má 4.2 bluethooth ? Za odpoveď ďakujem ...

Diskusia a poradňa k Aligator Watch Life (Y65) zlaté
Príslušenstvo pre Aligator Watch Life (Y65) zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator Watch Life (Y65), zlaté.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií