Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AliveCor KardiaBand 38 mm

Zobraziť katalóg
AliveCor KardiaBand 38 mm
Remienok na hodinky pre Apple Watch 38mm a Watch 40mm
Kód:  AlCa02

AliveCor KardiaBand 38 mm

AliveCor KardiaBand 38 mm je nový revolučný remienok pre Apple Watch, ktorý tieto smart hodinky transformuje na unikátne prenosné EKG. Ide o jediný remienok svojho druhu a tiež najmenšie EKG na svete, ktoré výrazným spôsobom uľahčí starostlivosť o vaše srdce. AliveCor KardiaBand umožňuje presnú a okamžitú analýzu vašej srdcovej činnosti, detekciu abnormalít srdcového rytmu a fibriláciu predsiení. Stačí priložiť palec ruky na senzor remienka AliveCor KardiaBand a za 30 sekúnd získate prehľad o vašej srdcovej činnosti. Mať pod kontrolou srdcovú frekvenciu a činnosť nebolo nikdy jednoduchšie.

Kľúčové vlastnosti remienka AliveCor KardiaBand 38 mm

  • Určený pre smart hodinky Apple Watch 38 mm
  • AliveCor KardiaBand transformuje Apple Watch na prenosné EKG
  • Remienok je jediný svojho druhu
  • Najmenšie EKG na svete
  • AliveCor KardiaBand umožňuje analýzu vašej srdcovej činnosti
  • AliveCor KardiaBand slúži na detekciu abnormalít srdcového rytmu a fibriláciu predsiení
  • Jednoduchý spôsob kontroly srdcovej frekvencie
  • Výsledky analýzy do 30 sekúnd
  • Kompatibilný s iOS

Vaše srdce pod kontrolou

Vďaka remienku AliveCor KardiaBand 38 mm budete mať vaše srdce a jeho činnosť stále pod kontrolou. Stačí si stiahnuť aplikáciu do svojho iPhonu alebo iPadu, aktivovať senzor remienka priložením palca a za niekoľko sekúnd sa dozviete analýzu vašej srdcovej činnosti. Výsledky EKG si môžete stiahnuť vo formáte pdf, poslať na email alebo vytlačiť, vďaka čomu ich môžete okamžite zdieľať so svojím lekárom. Vďaka aplikácii budete mať prístup k neobmedzenej histórii a uchovávaniu záznamov EKG, rovnako tak k záznamom týkajúcim sa krvného tlaku či vašej fyzickej aktivity, získate mesačné prehľady o vašej srdcovej činnosti.

AliveCor KardiaBand 38 mm – prelom v proaktívnej starostlivosti o srdce

Remienok AliveCor KardiaBand je určený nielen pre pacientov s ochorením srdca, ale aj pre vrcholových športovcov a všetkých, ktorí sa o svoje srdce chcú starať. Vďaka remienku zachytíte spoľahlivé informácie o vašej srdcovej činnosti a budete mať svoje srdce vždy pod kontrolou. Remienok AliveCor KardiaBand je schválený FDA, úradom pre kontrolu potravín a liečiv v USA. AliveCor KardiaBand je skutočnou revolučnou pomôckou v oblasti EKG.

Rozmery:
177,8 × 79,38 × 39,68 mm

 

Parametre a špecifikácia

Farba ramienka
Čierna Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AliveCor KardiaBand 38 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AliveCor KardiaBand pro 38mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AliveCor KardiaBand pro 38mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AliveCor KardiaBand pro 38mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AliveCor KardiaBand 38mm pánt.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií