Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Xiaomi 14 Ultra bundle

Allview V1 VIPER E White Dual SIM

Zobraziť katalóg
Allview V1 VIPER E White Dual SIM
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "IPS 854x480 Dragontrail, procesor Cortex-A7 Quad core 1.3 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSDHC až 32 GB, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk, AF, HDR + predné 2 Mpix, A-GPS, Wi- fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, 2x Micro SIM, OTG, batérie 1800 mAh, Android 4.4
Kód:  ALL1250c2d Produktové číslo:  TELAVV1VIPEWH

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Allview V1 VIPER E White Dual SIM

Chytrý telefón s eleganciou a osobitým štýlom zvýrazneným hranami kovového výzoru. Jeho ladnosť pramení zo skvele vyzerajúce tela nielen po stránke podareného dizajnu, ale hlavne zo samotného prevedenia, kde vynikne štíhlosť z profilu. Púhych 7,8 mm vyzerá jednoducho skvele, a spolu s nízkou hmotnosťou (123 g) sa telefón bude dobre držať v jednej ruke aj napriek nadštandardné veľkosť displeja.

Kľúčové vlastnosti

  • Zaoblené, tenké telo dobre vyzerá a sadne do ruky
  • Kvalitný obraz so skvelou viditeľnosťou
  • Displej chránený proti poškriabaniu tvrdeným sklom
  • Živý, jasný zvuk zosilňovača Yamaha
  • Fotografovanie v rôznych situáciách
  • Funkcie pre fotografovanie a automatická spúšť
  • Natáčania plynulého Full HD videa

4,5 "predstavuje kompromisné veľkosť balansujúce na hranici medzi tým, že požadujete väčší a zároveň veľkosť, aby sa zmestil do vrecka nohavíc. IPS displej dodá krásne živé farby a skvelú viditeľnosť z uhla aj na slnku. Nič vás nemôže vyrušiť od používania alebo sa rovno ponorte do sveta multimediálnej zábavy. Riešenie OGS (One Glass Solution) prinesie obraz bez zmeny, vďaka odstráneniu medzery medzi samotným displejom a krycím sklom. Dragontrail Glass chráni obrazovku zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu a nárazom. Dôležitým doplnkom zábavy je aj zvuk. Viper má sofistikovaný zvukový zosilňovač Yamaha s funkciou DTS. Hudba bude jasná a maximálne intenzívne bez ohľadu na štýl.

Obraz povie viac

Zachyťte dôležité okamihy vo vysokej kvalite! 8 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním zaručuje vysoký výkon, primerané modernú generáciu smartfónov. V porovnaní s bežnými modelmi ponúka rad vylepšení, ako je vyšší výkon pri zachytávaní obrazu pri slabom alebo silnom osvetlení. Nechýbajú zábavné i praktické funkcie. Zachyťte pôsobivé panorámu v uhle až 360 stupňov. S Gesture Shot môžete zachytiť snímku pri úsmeve, znamením na mieru alebo povedzte vybrané slovo. Ak vám fotografie nestačí, natočte videosekvencie v rozlíšení Full HD s plynulosťou 30 snímok za sekundu.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Allview V1 VIPER E White Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview V1 VIPER E White Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allview V1 VIPER E Weiß Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allview V1 VIPER E Weiß Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Allview V1 VIPER E White Dual SIM.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií