P&G MS v hokeji_CZ

ALPINE MRV-M250

Zobraziť katalóg
ALPINE MRV-M250
Zosilňovač do auta – do auta, mono, trieda D, max. výkon 550W, RMS 1× 150W (4 ohmy), 1× 250W (2 ohmy), frekvencia 7 – 400Hz, SN Ratio >105dB, RCA input
Kód:  JZ302b Produktové číslo:  MRV-M250

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALPINE MRV-M250

Štvrtá generácia autozosilňovačov V-Power od spoločnosti Alpine vykazuje značný posun vo výkone reproduktorov. Tento digitálny zosilňovač triedy D poskytuje aj napriek svojej kompaktnej veľkosti výkon porovnateľný s rovnakými prístrojmi triedy A alebo B. Jeho relatívne malá veľkosť poskytne možnosť bezproblémovej inštalácie aj v obmedzenom priestore auta. Aj cez maximálne nastavenie hlasitosti počúvania dokáže jeho procesor kontroly teploty zabezpečiť spoľahlivý chod zariadenia a dokonalú filtráciu rušenia okolitými vplyvmi. Výstupný audio signál zosilňovača je svojou inovatívnou technológiou efektívne analyzovaný a pred výstupom do reproduktora dvakrát dynamicky opravený. Proces spracovania signálu tak zabezpečí najširšiu frekvenčnú odozvu a vyšší tlmiaci faktor. Vstupy zosilňovača pre externé reproduktory sú plne kompatibilné s akýmkoľvek zariadením, ktoré vo svojom aute využívate. Každý z vyrobených kusov je vybavený vlastným sprievodným listom.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné telo a malá veľkosť zariadenia
  • Inovatívna technológia spracovania zvuku
  • Dokonalá filtrácia rušenia okolitými vplyvmi
  • Vlastný sprievodný list výroby
  • Ohromujúci maximálny výkon 550 W
  • Rozmery: 19 × 5,5 × 20 cm
  • Hmotnosť: 1,5 kg

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALPINE MRV-M250 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE MRV-M250. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALPINE MRV-M250. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE MRV-M250. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALPINE MRV-M250 Autós mono erősítő, max. teljesítmény 550W, D osztály..
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií