Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ALPINE PartyPlug Silver Grey

Zobraziť katalóg
ALPINE PartyPlug Silver Grey
4,3 48 hodnotení
Štuple do uší – pre hudobníkov
Variant
Kód:  ALPR004e Produktové číslo:  HN155679
ALPINE PartyPlug Silver Grey Predaj skončil

ALPINE PartyPlug Silver Grey

ALPINE PartyPlug sú štuple do uší, ktoré ocení každý milovník párty, koncertov a disco. Ochráni vás a váš sluch pred nadmerne hlasnou hudbou pomocou akustických filtrov, takže na druhý deň ráno nebudete počuť hučanie v ušiach. Balenie obsahuje akustický filter, ktorý tlmí zvuk na bezpečnú úroveň a zároveň umožňuje komunikáciu s ostatnými bez toho, aby ste sa prekrikovali. Z ALPINE PartyPlug vás nebudú ani po dlhom nosení bolieť uši, pretože boli vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý sa dokáže prispôsobiť zvukovodu. Výhodou sú aj nízke rozmery štupľov, takže vám nebudú trčať z uší a otvorený systém, s ktorým sa nebudete cítiť izolovaní od okolitého prostredia.

Kľúčové vlastnosti štupľov do uší ALPINE PartyPlug strieborno-sivé

  • Štuple do uší ALPINE PartyPlug sa hodia na párty, na disco a koncerty
  • Ochránia váš sluch pomocou akustického filtra
  • Aj napriek útlmu budete počuť čistý a prirodzený zvuk
  • Nedostaví sa k vám pocit izolácie vďaka otvorenému systému
  • Špunty sa dokážu prispôsobiť zvukovodu a teda vás nebudú tlačiť
  • V balení dostanete aj šikovný obal na špunty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dokáže to i chrápání přerušit?

čo sa myslí tým +freeminiboxx??

Dobrý den, o kolik db (decibelů) tlumí tyto špunty? Je to 22db jako je ve vyšší dvojstupňové verzi, kde je nabízeno 19 a 22db? Děkuji

Diskusia a poradňa k ALPINE PartyPlug Silver Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE PartyPlug Silver Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALPINE PartyPlug Silver Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE PartyPlug Silver Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALPINE PartyPlug Silver Grey.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií