PET PET

ALPINE PKG-2100P

Zobraziť katalóg
ALPINE PKG-2100P
DVD prehrávač – do auta, stropný, 10.2" VGA LCD displej, DVD, CD, MP3, DivX, AUX AV vstup/výstup, S-Video, diaľkový vstup/výstup, Gameport, zabudované osvetlenie, diaľkové ovládanie, 1× slúchadlá
Kód:  JZ340a Produktové číslo:  PKG-2100P Stránky výrobcu
ALPINE PKG-2100P Predaj skončil

ALPINE PKG-2100P

Cestovanie už nikdy nebude príjemnejšie ako s týmto DVD prehrávačom! Kvalitné spracovanie a perfektná kvalita od firmy Alpine sú ideálne na spríjemnenie dlhých ciest v aute. Skvele sa hodí aj pre deti. Prehráva obrovské množstvo súborov, v balení sú k dispozícii aj slúchadlá a diaľkové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký LCD displej
  • Obrovské množstvo súborov k prehraniu
  • Mnoho vstupov
  • V balení aj slúchadlá pre komfortný displej
  • Ideálny pre deti
  • Jednoduché ovládanie a inštalácia
  • Zabudované osvetlenie

Ideálny na cesty

Jednoduché ovládanie, diaľkový ovládač, slúchadlá, nie príliš zložitá inštalácia, to všetky robí z tohto DVD prehrávača niečo, čo nesmie chýbať niekomu, kto často cestuje s malými deťmi. Odteraz už nebude nič jednoduchšie, než im zo stropného panelu pustiť, niečo čo ich zabaví po celú dobu cesty. Prehrávač podporuje všetky bežné formáty súborov a disponuje aj 4 vstupmi. Vďaka zabudovanému osvetleniu ho možno pohodlne ovládať aj keď je tma.

Parametre a špecifikácia:

Prehrávané formáty:
AVI, MPEG, MP4, MOV, FLV, RMVB, MP3, WMA, AAC, DivX a JPEG

Vstupy:
USB, Gameport, 2× HDMI, DVD, 2× AUX vstup, AUX výstup, S-Video

Rozmery:
305 × 52 × 305 mm

Hmotnosť:
2,27 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALPINE PKG-2100P
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE PKG-2100P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tragbarer DVD-Player ALPINE PKG-2100P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tragbarer DVD-Player ALPINE PKG-2100P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALPINE PKG-2100P.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií