Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Alza Multipack čierny 5 ks pre tlačiarne HP

Zobraziť katalóg
Alza Multipack čierny 5 ks pre tlačiarne HP
Alternatívny toner – pre tlačiarne LaserJet Pro M201n, M201dw, M225dn, M225dw, 5× 2200 strán
Kód:  ALZ7764 Produktové číslo:  77132 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alza Multipack čierny 5 ks pre tlačiarne HP Predaj skončil

Alza Multipack čierny 5 ks pre tlačiarne HP

Zákaznícka podpora pre otázky k alternatívnym náplniam ALZA

Telefón: +420 773 479 770

E-mail: [email protected]


Alternatívny toner ALZA do tlačiarní HP veľmi efektívne zmenšuje náklady na častejšiu tlač a okrem príjemnej dostupnosti je obľúbený aj vďaka spoľahlivosti, ktorú ponúka pri prevádzke. Vo veľkom multipack balení je čierna farba. Okrem značne vysokej kvality tlače je tento alternatívny toner tiež vyrábaný s ohľaduplnosťou k prírode, pretože využíva recyklované kazety. Výťažnosť náplne Alza Multipack čierny 5 ks pre tlačiarne HP dosahuje celkom na 11000 priemerných strán textu. Ľahko nájde uplatnenie v domácich laserových tlačiarňach aj v kancelárskych strojoch, pri každodennej tlači.

Kľúčové prednosti alternatívneho tonera Alza Multipack čierny 5 ks pre tlačiarne HP

  • Jeho využitie je úplne bezpečné
  • Alternatívny toner ALZA efektívne redukuje náklady spojené s tlačou
  • Recyklované kazety pomáhajú šetriť prírodu
  • Celková výťažnosť 11000 stránok
  • Výhodné multipack balenie, farba čierna
  • Určený do laserovej tlačiarne

Alternatívny toner ALZA je kompatibilný s modelmi:

Značka:

HP

Rad:

LaserJet Pro

Model:

M201, M201dw, M201n, M225, M225dn a M225dw

Bez zdravotných rizík

Počas manipulácie s papierom potlačeným tonerom predávaným na Alza.sk sa nemusíte obávať zvýšených zdravotných rizík z prenosu glycerolu a ďalších rizikových látok, na ktorých sú tonery založené, cez prsty ďalej do ľudského tela. Ohľaduplným chemickým zložením tonerového prášku a jeho dokonalým zasychaním sú eliminované zvýšené zdravotné riziká pre ľudský organizmus. Použitím značkovej tonerovej náplne sa nevystavujete zvýšeným zdravotným rizikám!

Ohľaduplnosť k životnému prostrediu

Tonerová kazeta je vyrábaná s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Tonerová kazeta šetrí primárne prírodné zdroje. Je produkovaná s nízkym dopadom na životné prostredie. Šetrnosť tonerovej kazety k životnému prostrediu je garantovaná normou ISO 140001:2004.

Vytlačí maximálne možné množstvo

Výťažnosť alternatívnej tonerovej kazety bola testovaná štandardizovanou metodikou, udávaná výťažnosť je úplne porovnateľná s originálnymi kazetami. Použitú normu určenia výťažnosti ISO/IEC 24711, ktorá do najmenších detailov definuje presný postup testovania výťažnosti tonerových kaziet, uvádzané pri 5 % pokrytí strany veľkosti A4, používajú aj originálny výrobcovia.

Nepoškodí vašu tlačiareň

Alternatívna tonerová kazeta predávaná na Alza.sk vašej tlačiarni nič neurobí. Výroba tonerových kaziet je certifikovaná normou DIN EN ISO 9001:2015. Každý vyrobený kus tonerovej kazety je vyrobený v rovnako vysokej kvalite. Nedôjde k predčasnému opotrebovaniu alebo poškodeniu vašej tlačiarne.

Skvelá kvalita tlače

Výsledná tlač je vždy ostrá s vernými farbami. Na tento typ tonerovej kazety vyrábame špecifický tonerový prášok, ktorý poskytuje rovnako vernú a ostrú tlač ako originálna tonerová kazeta. Môžete si byť istí maximálnou kvalitou výslednej tlače. Kvalita výroby tonerových kaziet je garantovaná nemeckým priemyselným štandardom DIN 33871.

Testovaná kompatibilita

Tonerová kazeta predávaná na Alza.sk si bude rozumieť s vašou tlačiarňou. Tonerové kazety dôkladne testujeme so všetkými dostupnými verziami firmware tlačiarne (programu, ktorý ovláda prevádzku tlačiarne) a vždy ich osadzujeme najnovšími čipmi. Tonerová kazeta je kompatibilná s tlačiarňami uvedenými v popise, či už je v nich nahraná staršia alebo novšia verzia obslužného programu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Balenie
Multipack jednej farby Hotovo!
Typ
Alternatívne Hotovo!
Výťažnosť (pri 5 % pokrytí strany)
11 000 strán Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Balenie
Multipack jednej farby Hotovo!

Typ

Typ
Alternatívne Hotovo!

Výťažnosť

Výťažnosť (pri 5 % pokrytí strany)
11 000 strán Hotovo!
Poznámka:

Tonerový prášok v Alza toneroch spĺňa teda všetky smernice EÚ, je analyzovaný podľa SVHC, ktoré zverejnila Európska agentúra ECHA tu: http://echa.europa.eu/web/guest/candidate-list-table a má výsledky testu pre všetky testované látky SVHC ≤ 0,1 %.


» Všetky tonery do tlačiarne HP

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alza Multipack čierny 5 ks pre tlačiarne HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza Multipack černý 5ks pro tiskárny HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza Multipack Schwarz 5 Stück für HP Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza Multipack Schwarz 5 Stück für HP Drucker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza Multipack fekete, 5 db, HP nyomtatókhoz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií