Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Alza TopOffice i5 HDD

Zobraziť katalóg
Alza TopOffice i5 HDD
Počítač – Intel Core i5 8400 4.0GHz Kabylake, Intel H310, DVD-RW, WiFi + voliteľná veľkosť pamäte RAM a pevného disku HDD, možnosť voľby operačného systému
Kód:  NADALZT15 Produktové číslo:  AZSTONAD15

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alza TopOffice i5 HDD

Alza TopOffice i5 – SSD

Dajte koniec pomalému zapínaniu, otváraniu a načítaniu. Potrebujete počítač pre prácu po večeroch, do kancelárie alebo do domácnosti? Alza TopOffice i5 HDD so šesťjadrovými procesorom radu Intel Core i5 je správna voľba, ktorá zabezpečí kvalitu, pohodlie a bezproblémovú činnosť vášho osobného počítača.

Alza TopOffice i5 HDD
Alza TopOffice i5

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Alza TopOffice

Intel UHD Graphics 630

GRAFICKÁ KARTA

Intel Core i5-8400 Kaby Lake

PROCESOR

ASUS H310-K

ZÁKLADNÁ DOSKA

Operačná pamäť

SSD DISK

PEVNÝ DISK

Súčasť balenia procesora

chladič procesora

Chieftec IArena Series 350 W bulk 3Y

POČÍTAČOVÝ ZDROJ

Fractal Design CORE 1100

POČÍTAČOVÁ SKRIŇA

OPERAČNÝ SYSTÉM

ČÍM VÁS POČÍTAČ prekvapÍ

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ

Procesor
Intel Core i5 6 výkonných jadier

Intel Core i5-8400 Coffee Lake je šesťjadrový procesor najnovšej generácie. Jeho výkon v kancelárskom prostredí úplne prekoná vaše predstavy. Pre jeho chladenie je použitý štandardný boxový chladič. Neoddeliteľnou súčasťou CPU počítača Alza TopOffice i5 je tiež integrovaný grafický čip s podporou 4K rozlíšenia.

Intel Core i5-8400 Kaby Lake
ASUS H310-K

Moderná doska Pätica LGA 1151

Telom a dušou počítača Alza TopOffice i5 HDD je základná doska ASUS H310-K. Svojou veľkosťou sa radí medzi Micro ATX dosky. Medzi najväčšie prednosti patrí technológia Protection, ktorá zaručuje špičkovú ochranu a životnosť jednotlivých komponentov.

Intel
NVIDIA
ASUS
Samsung
HyperX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alza TopOffice i5 HDD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza TopOffice i5 HDD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza TopOffice i5 HDD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza TopOffice i5 HDD.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií