Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Alza za Samsung CLT-K406S čierny

Zobraziť katalóg
Alza za Samsung CLT-K406S čierny
4,8 34 hodnotení
Alternatívny toner pre Samsung CLP360, CLP365W, CLX3300, CLX3305FN, CLX3305FW, CLX3305W (1500 strán)
Kód:  SA147i Produktové číslo:  6334057043 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alza za Samsung CLT-K406S čierny

Zákaznícka podpora pre otázky k alternatívnym náplniam ALZA

Telefón: +420 773 479 770

E-mail: [email protected]


Alternatívny toner ALZA do tlačiarní Samsung viditeľne zmenšuje náklady na častejšiu tlač a okrem príjemnej dostupnosti sa do nákupných košíkov dostáva tiež vďaka značnej bezpečnosti, ktorú pri využití ponúka. Vo vybranej náplni je pripravená čierna farba. Okrem značne vysokej kvality tlače je tento alternatívny toner tiež šetrný k prírode, pretože využíva recyklované kazety. Výťažnosť toneru Alza za Samsung CLT-K406S čierny dosahuje na 1500 priemerne potlačených stránok papiera. Ľahko nájde využitie v domácich laserových tlačiarňach aj v kancelárii, pri veľkoobjemovej tlači.

Zásadné parametre alternatívneho tonera Alza za Samsung CLT-K406S čierny

  • K tlačiarni je šetrný
  • Alternatívny toner ALZA redukuje náklady na tlač
  • Výroba je ekologickejšia vďaka recyklovaným kazetám
  • Výťažnosť až 1500 stran
  • Náplň je samostatná, farba čierna
  • Určený do laserovej tlačiarne

Alternatívny toner ALZA je kompatibilný s modelmi:

Značka:

Samsung

Rad:

C, CLP a CLX

Model:

410, 410w, 460, 360, 360n, 460fw, 460w, 360nd, 3300, 3305, 3305fn, 3305fw a 3305w

Bez zdravotných rizík

Počas manipulácie s papierom potlačeným tonerom predávaným na Alza.sk sa nemusíte obávať zvýšených zdravotných rizík z prenosu glycerolu a ďalších rizikových látok, na ktorých sú tonery založené, cez prsty ďalej do ľudského tela. Ohľaduplným chemickým zložením tonerového prášku a jeho dokonalým zasychaním sú eliminované zvýšené zdravotné riziká pre ľudský organizmus. Použitím značkovej tonerovej náplne sa nevystavujete zvýšeným zdravotným rizikám!

Ohľaduplnosť k životnému prostrediu

Tonerová kazeta je vyrábaná s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Tonerová kazeta šetrí primárne prírodné zdroje. Je produkovaná s nízkym dopadom na životné prostredie. Šetrnosť tonerovej kazety k životnému prostrediu je garantovaná normou ISO 140001:2004.

Vytlačí maximálne možné množstvo

Výťažnosť alternatívnej tonerovej kazety bola testovaná štandardizovanou metodikou, udávaná výťažnosť je úplne porovnateľná s originálnymi kazetami. Použitú normu určenia výťažnosti ISO/IEC 24711, ktorá do najmenších detailov definuje presný postup testovania výťažnosti tonerových kaziet, uvádzané pri 5 % pokrytí strany veľkosti A4, používajú aj originálny výrobcovia.

Nepoškodí vašu tlačiareň

Alternatívna tonerová kazeta predávaná na Alza.sk vašej tlačiarni nič neurobí. Výroba tonerových kaziet je certifikovaná normou DIN EN ISO 9001:2015. Každý vyrobený kus tonerovej kazety je vyrobený v rovnako vysokej kvalite. Nedôjde k predčasnému opotrebovaniu alebo poškodeniu vašej tlačiarne.

Skvelá kvalita tlače

Výsledná tlač je vždy ostrá s vernými farbami. Na tento typ tonerovej kazety vyrábame špecifický tonerový prášok, ktorý poskytuje rovnako vernú a ostrú tlač ako originálna tonerová kazeta. Môžete si byť istí maximálnou kvalitou výslednej tlače. Kvalita výroby tonerových kaziet je garantovaná nemeckým priemyselným štandardom DIN 33871.

Testovaná kompatibilita

Tonerová kazeta predávaná na Alza.sk si bude rozumieť s vašou tlačiarňou. Tonerové kazety dôkladne testujeme so všetkými dostupnými verziami firmware tlačiarne (programu, ktorý ovláda prevádzku tlačiarne) a vždy ich osadzujeme najnovšími čipmi. Tonerová kazeta je kompatibilná s tlačiarňami uvedenými v popise, či už je v nich nahraná staršia alebo novšia verzia obslužného programu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Balenie
Jednofarebná náplň Hotovo!
Typ
Alternatívne Hotovo!
Výťažnosť (pri 5 % pokrytí strany)
1 500 strán Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Balenie
Jednofarebná náplň Hotovo!

Typ

Typ
Alternatívne Hotovo!

Výťažnosť

Výťažnosť (pri 5 % pokrytí strany)
1 500 strán Hotovo!
Poznámka:

Tonerový prášok v Alza toneroch spĺňa teda všetky smernice EÚ, je analyzovaný podľa SVHC, ktoré zverejnila Európska agentúra ECHA tu: http://echa.europa.eu/web/guest/candidate-list-table a má výsledky testu pre všetky testované látky SVHC ≤ 0,1 %.


» Všetky tonery do tlačiarne Samsung

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mám tlačiareň Samsung Xpresc C460W. Je Váš Alza toner kód: SA147i vhodný do tohto typu tlačiarne? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Alza za Samsung CLT-K406S čierny
Príslušenstvo pre Alza za Samsung CLT-K406S čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza za Samsung CLT-K406S černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza Samsung CLT-K406S Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza Samsung CLT-K406S Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza Samsung CLT-K406S utángyártott toner, fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií