Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AlzaGuard Aluminium Lens Protector na iPhone 13 Pro/13 Pro Max

Zobraziť katalóg
AlzaGuard Aluminium Lens Protector na iPhone 13 Pro/13 Pro Max
3,2 10 hodnotení
Ochranné sklo na objektív na Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, case friendly vyhotovenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  AGDTGL0006B Produktové číslo:  AGD-TGL0006B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AlzaGuard Aluminium Lens Protector na iPhone 13 Pro/13 Pro Max Predaj skončil

AlzaGuard Aluminium Lens Protector na iPhone 13 Pro/13 Pro Max

Ochranné sklo AlzaGuard Aluminium Lens Protector na mobil iPhone 13 Pro a 13 Pro Max ochráni fotomodul pred poškodením

Aj napriek tomu, že sú puzdrá na mobilné telefóny navrhnuté tak, aby maximálne chránili šošovky fotoaparátu, nemusia vo všetkých prípadoch stačiť na všetky hrozby. Tejto problematike sme venovali zvláštnu pozornosť a predstavujeme vám ochranné sklo na fotomodul AlzaGuard Aluminium Lens Protector. Sklo s hliníkovým rámčekom v elegantnej čiernej farbe je určené na mobil iPhone 13 Pro a 13 Pro Max, s ktorým bude fotomodul v úplnom bezpečí. Je to drobný detail, ale jeho funkčnosť oceníte každý deň – pri pokladaní telefónu na stôl alebo jeho prenášaní vo vrecku, batohu či kabelke. 

Kvalitné sklo na mobil Asahi

Kvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo na mobil od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť fotomodul vášho telefónu.

Tvrdosť skla 9H

Sklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že pri bežných nehodách nedôjde k poškodeniu alebo prasknutiu šošoviek objektívu a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom. 

Tvrdené sklo AlzaGuard dokonale splynie s telefónom aj krytom

S naším tvrdeným ochranným sklom AlzaGuard Aluminium Lens Protector pre iPhone 13 Pro a 13 Pro Max nemusíte mať obavu, že jeho aplikáciou narušíte vzhľad telefónu. Vďaka elegantnému čiernemu vyhotoveniu s hliníkovým rámčekom so zariadením dokonale splynie a perfektne doplní jeho vzhľad. 

Priľne pevne a bez bublín

Naše ochranné sklá majú výhradne prémiové vlastnosti. Zásluhou špičkového lepidla bude ich aplikácia jednoduchá. Na objektív dokonale priľnú, nevytvoria sa žiadne nevzhľadné bubliny a sklíčko vydrží pevne na svojom mieste po dlhú dobu. 

Aplikáciu AlzaGuard Aluminium Lens Protector pre iPhone 13 Pro a 13 Pro Max hravo zvládnete

Prilepenie tvrdeného ochranného skla nie je vôbec nič zložité. Vďaka použitiu lepidla vyvinutého špeciálne na tento účel je to skutočne jednoduché. A aby bol vytúžený výsledok dokonalý, všetky potrebné pomôcky na správnu aplikáciu nájdete v balení. 

Všetko potrebné v balení

Do aplikácie ochranného sklíčka sa môžete bez okolkov pustiť hneď po doručení balenia. Set obsahuje všetky komponenty, ktoré budete potrebovať, teda alkoholovú handričku, čistiacu handričku, samolepku na odstránenie prachu a guide sticker. 

Sklo na iPhone zvyšuje odolnosť

Urobte všetko pre to, aby ste váš telefón ochránili pred poškodením. Aplikácia tvrdeného skla nielen na displej, ale aj na fotomodul a následné uloženie telefónu do odolného puzdra je jednoduché. To vám v prípade nehody ušetrí množstvo problémov a nečakaných nákladov súvisiacich s opravou. 

Produkty rodiny AlzaGuard

Produkty AlzaGuard zaistia vašej elektronike bezpečie. Odolné japonské sklá, kvalitné fólie, privátne filtre a inteligentne riešené puzdrá ochránia mobilné telefóny, tablety alebo inteligentné hodinky pred poškodením. Slúchadlá uložíte do štýlových puzdier a ako praktický doplnok poslúži pestrý výber pútok na AirTagy alebo MagSafe peňaženky. 

Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu, Guide sticker Hotovo!
Zaoblenie
2.5D Hotovo!
Vlastnosti skla
Na objektív, Lesklé Hotovo!
Typ
Case friendly Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu, Guide sticker Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Zaoblenie
2.5D Hotovo!
Vlastnosti skla
Na objektív, Lesklé Hotovo!
Typ
Case friendly Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!
Sklo
Asahi Hotovo!

Spôsob aplikácie

Spôsob prichytenia
Lepidlo na celej ploche Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, pasuje i na iPhone 14 pro? děkuji za info, v nabídce sem žádný nenasel.

Diskusia a poradňa k AlzaGuard Aluminium Lens Protector na iPhone 13 Pro/13 Pro Max
Príslušenstvo pre AlzaGuard Aluminium Lens Protector na iPhone 13 Pro/13 Pro Max Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Aluminium Lens Protector pro iPhone 13 Pro / 13 Pro Max. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Aluminium Lens Protector für iPhone 13 Pro / 13 Pro Max. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Aluminium Lens Protector für iPhone 13 Pro / 13 Pro Max. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaGuard Aluminium Lens Protector az iPhone 13 Pro / 13 Pro Max készülékhez.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií