Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne

Zobraziť katalóg
AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne
4,4 3 hodnotení
Ochranné sklo na objektív na Xiaomi Mi Note 10 a Redmi Note 10S, z japonského skla Asahi, 2.5D zaoblenie, case friendly vyhotovenie, vyhotovenie full cover, lesklý povrch, tvrdosť 9H, lepidlo po celej ploche povrchu, súčasťou balenia čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  AGDTGL0021B Produktové číslo:  AGD-TGL0021 Stránky výrobcu
AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne Predaj skončil

AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne

AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne ochráni fotomodul pred poškodením


Aj napriek tomu, že sú puzdrá na mobilné telefóny navrhnuté tak, aby maximálne chránili šošovky fotoaparátu, nemusia vo všetkých prípadoch stačiť na všetky hrozby. Tejto problematike sme venovali zvláštnu pozornosť a prichádzame s ochranným sklom na fotomodul AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne, s ktorým bude fotomodul v úplnom bezpečí. Je to drobný detail, ale jeho funkčnosť oceníte každý deň – pri ukladaní telefónu na stôl, alebo prenášaní vo vrecku, batohu, či kabelke. 

Kvalitné sklo Asahi

Kvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť fotomodul vášho telefónu.

Tvrdosť skla 9H

Sklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že pri bežných nehodách nedôjde k poškodeniu, alebo prasknutiu šošoviek objektívu a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.

Dokonale splynie s telefónom aj krytom

S naším tvrdeným ochranným sklom AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne nemusíte mať obavu, že jeho aplikáciou zmeníte vzhľad telefónu. Sklíčko je navrhnuté a vyrobené tak, aby dokonale so zariadením splynulo a bolo maximálne nenápadné.

Priľne pevne a bez bublín

Naše ochranné sklá majú výhradne prémiové vlastnosti. Zásluhou špičkového lepidla bude ich aplikácia jednoduchá. Na objektív dokonale priľnú, nevytvoria sa žiadne nevzhľadné bubliny a sklíčko vydrží pevne na svojom mieste po dlhý čas.

Aplikáciu AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne hravo zvládnete

Prilepenie tvrdeného ochranného skla nie je vôbec nič zložité. Vďaka použitiu lepidla vyvinutého špeciálne na tento účel je to skutočne jednoduché. A aby bol vytúžený výsledok dokonalý, všetky potrebné pomôcky na správnu aplikáciu nájdete v balení.

Všetko potrebné v balení

Do aplikácie ochranného sklíčka sa môžete bez okolkov pustiť hneď po otvorení balenia. Obsahuje všetky komponenty, ktoré budete potrebovať, teda alkoholovú handričku, čistiacu handričku, samolepku na odstránenie prachu a guide sticker.

Zvyšuje odolnosť

Urobte všetko pre to, aby ste váš telefón chránili pred poškodením. Aplikácia tvrdeného skla nielen na displej, ale aj fotomodul a uloženie telefónu do odolného puzdra je jednoduché. A vám to v prípade nehody ušetrí množstvo problémov a nečakaných nákladov súvisiacich s opravou.

Produkty rodiny AlzaGuard

Produkty AlzaGuard zaručia vašej elektronike bezpečie. Odolné japonské sklá, kvalitné fólie, privátne filtre a dômyselne riešené puzdrá chránia mobilné telefóny, tablety, alebo inteligentné hodinky pred poškodením. Slúchadlá uložíte do štýlových puzdier a ako praktické doplnky poslúži pestrý výber pútok na AirTagy, alebo MagSafe peňaženiek.


Parametre a špecifikácia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu, Guide sticker Hotovo!
Zaoblenie
2.5D Hotovo!
Vlastnosti skla
Na objektív, Lesklé Hotovo!
Typ
Case friendly Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu, Guide sticker Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Zaoblenie
2.5D Hotovo!
Vlastnosti skla
Na objektív, Lesklé Hotovo!
Typ
Case friendly Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!
Sklo
Asahi Hotovo!

Spôsob aplikácie

Spôsob prichytenia
Lepidlo na celej ploche Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AlzaGuard Lens Protector na Xiaomi Redmi Note 10 / 10S čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Lens Protector pro Xiaomi Redmi Note 10 / 10S černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Objektivschutz für Xiaomi Redmi Note 10 / 10S schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Objektivschutz für Xiaomi Redmi Note 10 / 10S schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaGuard Lens Protector a Xiaomi Redmi Note 10 / 10S készülékhez - fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií