Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

AlzaGuard Screen Protective Foil na Samsung Galaxy A53 5G (2 pcs)

Zobraziť katalóg
AlzaGuard Screen Protective Foil na Samsung Galaxy A53 5G (2 pcs)
4,0 3 hodnotení
Ochranná fólia – na Samsung Galaxy A53 5G, na displej prístroja, lesklý povrch, selfhealing, kompatibilné s čítačkami odtlačkov prstov a case friendly, hrúbka 0,25 mm, čistiaca handrička, stierka, aplikačná tekutina, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker súčasťou balenia
Kód:  AGFPS0033 Produktové číslo:  AGD-FPS0033 Stránky výrobcu
AlzaGuard Screen Protective Foil na Samsung Galaxy A53 5G (2 pcs) Predaj skončil

AlzaGuard Screen Protective Foil na Samsung Galaxy A53 5G (2 pcs)


AlzaGuard Screen Protective Foil na Samsung Galaxy A53 5G chráni proti škrabancom

Škrabancom a podobnému často zbytočnému poškodeniu displeja vášho telefónu môžete úplne jednoducho predísť. Stačí len maličkosť, a to aplikovať ochrannú fóliu AlzaGuard Screen Protective Foil. Displej telefónu bude chránený bez toho, aby boli akokoľvek ovplyvnené jeho funkcie a vlastnosti.

Case Friendly – ideálna na použitie v kombinácii s puzdrami

Naša fólia nielen perfektne splynie s displejom vášho telefónu tak, že takmer nespoznáte, že ju máte nalepenú, ale vďaka Case Friendly vyhotoveniu môžete AlzaGuard Screen Protective Foil bez obáv aplikovať aj na telefón, ktorý nosíte v ochrannom puzdre. Na rozdiel od iných fólií totiž nie je od kraja do kraja, a teda nedochádza ku kontaktu s krytom a následnému odlepovaniu fólie. 

Neobmedzuje reakcie displeja

Obavy, že by fólia AlzaGuard Screen Protective Foil akýmkoľvek negatívnym spôsobom ovplyvnila fungovanie displeja, pokojne hoďte za hlavu. Bude 100 % presne reagovať na každý váš dotyk. Môže sa však stať, že po nalepení vám nebude fungovať čítačka odtlačkov prstov. To vyriešite jednoducho opätovným nahraním odtlačku. 

Zachová kvalitu zobrazenia

Môžete sa spoľahnúť, že zobrazovacie vlastnosti displeja aj po aplikácii ochrannej fólie AlzaGuard Screen Protective Foil zostanú úplne nedotknuté. Zobrazovanie farieb, ostrosť a jas budú stále také jasné a presné ako bez ochrannej fólie.

AlzaGuard Screen Protective Foil pre Samsung Galaxy A53 5G priľne pevne a bez bublín

Naše ochranné fólie majú výhradne prémiové vlastnosti. Zásluhou špičkového lepidla bude ich aplikácia jednoduchá. Na displej dokonale priľnú, nevytvoria sa žiadne nevzhľadné bubliny a fólia vydrží pevne na svojom mieste po dlhý čas. 

Všetko potrebné v balení

Do aplikácie ochrannej fólie AlzaGuard Screen Protective Foil na Samsung Galaxy A53 5G sa môžete bez okolkov pustiť hneď po obdržaní balenia. Obsahuje všetky komponenty, ktoré budete potrebovať, teda alkoholovú handričku, čistiacu handričku a samolepku na odstránenie prachu. 

Jednoduchá aplikácia

Prilepenie ochrannej fólie nie je vôbec nič zložité. Vďaka použitiu lepidla vyvinutého špeciálne na tento účel je to skutočne jednoduché. A aby bol vytúžený výsledok dokonalý, všetky potrebné pomôcky pre správnu aplikáciu nájdete v balení.



Produkty rodiny AlzaGuard

Produkty AlzaGuard zaistia vašej elektronike bezpečie. Odolné japonské sklá, kvalitné fólie, privátne filtre a inteligentne riešené puzdrá ochránia mobilné telefóny, tablety alebo inteligentné hodinky pred poškodením. Slúchadlá uložíte do štýlových puzdier a pestrý výber pútok na AirTagy alebo MagSafe peňaženky poslúži ako praktický doplnok. 


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!
Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka, Aplikačná tekutina, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu, Guide sticker Hotovo!
Vlastnosti
Selfhealing, Kompatibilné s čítačkami odtlačkov prstov, Case friendly Hotovo!
Hrúbka
0,25 mm Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Čistiaca handrička, Stierka, Aplikačná tekutina, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu, Guide sticker Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Selfhealing, Kompatibilné s čítačkami odtlačkov prstov, Case friendly Hotovo!
Hrúbka
0,25 mm Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AlzaGuard Screen Protective Foil na Samsung Galaxy A53 5G (2 pcs) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Screen Protective Foil pro Samsung Galaxy A53 5G (2pcs). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Bildschirm-Schutzfolie für Samsung Galaxy A53 5G (2 Stück). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Bildschirm-Schutzfolie für Samsung Galaxy A53 5G (2 Stück). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaGuard Screen Protective Foil a Samsung Galaxy A53 5G készülékhez (2 db).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií