AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AMA BonELF X červené

Zobraziť katalóg
AMA BonELF X červené
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, na lícne kosti, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IP65, frekvenčný rozsah 20Hz–20kHz, citlivosť 42dB/mW, výdrž batérie až 6 h
Kód:  AMA1100c Produktové číslo:  ELF_X_RED Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMA BonELF X červené

Bezdrôtové slúchadlá AMA BonELF X červené s šírením zvuku prostredníctvom lícnej kosti vám ponúknu pohodlie aj po dlhšej dobe, moderný dizajn, skvelý hudobný zážitok a vďaka prítomnosti mikrofónu aj možnosť vybavenia hovorov. Slúchadlá sú vybavené bezdrôtovou technológiou Bluetooth 5.0 na bezproblémový a rýchly prenos hudby. Ergonomický dizajn a konštrukcia s maximálne nízkou hmotnosťou umožňujúslúchadlá využívať v širokom spektre činností. Perfektne sa hodia ako na šport, tak aj na domáce počúvanie. S rozširovaním zvuku pomocou lícnych kostí budete mať úplný prehľad aj nad zvukmi okolo vás, čo môže byť v mnohých prípadoch až nutnosť. Myslite na svoju bezpečnosť a zároveň sa oddajte vašim obľúbeným melódiám s novými slúchadlami AMA BonELF X v červenom variante, ktoré vyzerajúnaozaj skvele.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel AMA BonELF X červené

  • Bezdrôtové slúchadlá AMA zaisťujúce počúvanie cez spánkové kosti
  • Zanechávajú voľný priestor uší
  • Stupeň krytia IP65
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0
  • Mikrofón na vybavenie hovorov
  • Výdrž až 6 hodín, nabité už za 3 hodiny
  • Pohodlná a ľahká konštrukcia (34 g)
  • Drôtové pripojenie pomocou micro USB

So slúchadlami AMA BonELF X červené pokojne aj do dažďa

Bezdrôtové slúchadlá AMA BonELF X červené disponujú stupňom krytia IP65 a nezľaknú sa tak ani nepriazne počasia. S úplným prehľadom odolajú dažďu alebo aj potu. Kvalitná 140 mAh vstavaná batéria zabezpečí ničím nerušené počúvanie po dobu až 6 hodín na jedno nabitie. Úplne vybité slúchadlá potom nabijete v rozmedzí 2 až 3 hodín.


Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Na lícne kosti Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na lícne kosti Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMA BonELF X červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMA BonELF X červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMA BonELF X rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMA BonELF X rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMA BonELF X, piros.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií