Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AMA BonELF X sivé

Zobraziť katalóg
AMA BonELF X sivé
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, za uši, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IP65, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 42dB/mW, výdrž batérie až 6 h
Kód:  AMA1100b Produktové číslo:  ELF_X_GREY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMA BonELF X sivé

Bezdrôtové slúchadlá AMA BonELF X sivé so šírením zvuku prostredníctvom lícnej kosti vám ponúknu pohodlie aj po dlhšej dobe, moderný dizajn, skvelý hudobný zážitok a vďaka prítomnosti mikrofónu aj možnosť vybavenia hovorov. Tento model si iste zamilujte. Využite tak aj vy našu skvelú cenovú ponuku na moderné slúchadlá, ktoré sú vybavené bezdrôtovou technológiou Bluetooth 5.0 na bezproblémový a rýchly prenos hudby. Ergonomický dizajn a konštrukcia s maximálne nízkou hmotnosťou umožňujú slúchadlá využívať v širokom spektre činností. Perfektne sa hodia ako na šport, tak aj na domáce počúvanie. So šírením zvuku pomocou lícnych kostí budete mať úplný prehľad aj nad zvukmi okolo vás, čo môže byť v mnohých prípadoch až nutnosť. Myslite na vlastnú bezpečnosť a zároveň sa oddajte vašim obľúbeným melódiám s novými slúchadlami AMA BonELF X v sivom variante, ktoré vyzerajú naozaj skvele.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel AMA BonELF X sivé

  • Bezdrôtové slúchadlá zaisťujúce počúvanie cez spánkové kosti
  • Zanechávajú voľný priestor uší
  • Stupeň krytia IP65
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0
  • Mikrofón na vybavenie hovorov
  • Integrované diaľkové ovládanie
  • Výdrž až 6 hodín, nabité už za 3 hodiny
  • Pohodlná a ľahká konštrukcia (34 g)
  • Drôtové pripojenie pomocou micro USB

So slúchadlami AMA BonELF X sivé pokojne aj do dažďa

Bezdrôtové slúchadlá AMA BonELF X sivé disponujú stupňom krytia IP65 a nezľaknú sa teda ani nepriazni počasia. S úplným prehľadom odolajú dažďu alebo i potu. Kvalitná 140 mAh vstavaná batéria zabezpečí ničím nerušené počúvanie počas až 6 hodín na jedno nabitie. Úplne vybité slúchadlá potom nabijete v rozmedzí 2 až 3 hodín. Skvelé, že?

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je délka oblouku u sluchátek? Jsou vhodná i pro ženy a děti?

Dobrý den, dají se připojit tyto sluchátka k IPhone 7 a Huawei P9lite ?

Diskusia a poradňa k AMA BonELF X sivé
Príslušenstvo pre AMA BonELF X sivé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMA BonELF X šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMA BonELF X Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMA BonELF X Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMA BonELF X, szürke.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií