Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Amazfit Bip 3 Black

Zobraziť katalóg
Amazfit Bip 3 Black
5 1 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, LCD displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 336 h
Kód:  XIgt403a1 Produktové číslo:  6972596104872

Amazfit Bip 3 Black

Smart hodinky Amazfit Bip 3 – osobný fitness tréner na vašom zápästí

Štýlové smart hodinky Amazfit Bip 3 ponúkajú pokročilé fitness funkcie na sledovanie dennej aktivity vrátane merania tepovej frekvencie, okysličenia krvi či monitoringu spánku. K dispozícii je viac ako 60 prednastavených športových režimov pre maximálne efektívny tréning. U smartwatch Amazfit Bip 3 určite oceníte aj vodoodolnú konštrukciu (5 ATM), super nízku hmotnosť iba 33 gramov či dlhú výdrž batérie až 14 dní.

Prednosti smart hodiniek Amazfit Bip 3 Black

  • Smart hodinky Amazfit Bip 3 majú 1,69" farebný dotykový TFT displej (280 × 240 pixelov)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Meranie tepu 24/7, analýza spánku a stresu, meranie okysličenia krvi, hodnotenie PAI, menštruačný cyklus
  • Fitness hodinky ponúkajú viac ako 60 športových režimov
  • Vodotesný dizajn 5 ATM (50 m) s certifikovanou odolnosťou IP68
  • Výdrž batérie až 14 dní
  • Prijímanie notifikácií zo smartfónu (Android, iOS)
  • Pohodlný silikónový remienok v čiernej farbe
  • Sprievodná aplikácia Zepp

Inteligentné hodinky Amazfit Bip 3 majú 1,69" dotykový TFT displej s ochranným 2,5D sklíčkom

Všetky namerané hodnoty a smart funkcie sú prehľadne zobrazené na farebnom 1,69" TFT displeji s jemným rozlíšením 280 × 240 pixelov, ktorý chráni 2,5D sklíčko s ochrannou vrstvou proti zachytávaniu odtlačkov prstov. Štýlový vzhľad fitness hodiniek Amazfit Bip 3 dopĺňa pohodlný silikónový remienok v čiernej farbe, ktorý je navrhnutý na celodenné nosenie. Inteligentné hodinky Amazfit Bip 3 môžete dokonale zladiť s vašim štýlom výberom jedného z 50 prepracovaných grafických ciferníkov s možnosťou nahrania vlastného podkladového obrázku.

Fitness hodinky Amazfit Bip 3 ponúkajú viac ako 60 športových režimov

Fitness hodinky Amazfit Bip 3 ponúkajú viac ako 60 vstavaných športových režimov navrhnutých na širokú škálu obľúbených pohybových aktivít. Na základe vašej srdcovej frekvencie smart hodinky zaznamenávajú údaje o chôdzi, rýchlosti, zmene srdcového tepu, spálených kalóriách a ďalších kľúčových faktoroch. Amazfit Bip 3 navyše dokážu rozlíšiť, či cvičíte v zóne spaľovania tukov alebo v kardiopulmonálnej posilňovacej zóne. Inteligentné hodinky Amazfit Bip 3 podporujú pripojenie k GPS mobilného telefónu.

Smartwatch Amazfit Bip 3 sa pýšia vodoodolným dizajnom 5 ATM

Smartwatch Amazfit Bip 3 disponujú vodotesným telom, ktoré odolá tlaku vody až 5 ATM, takže ich bez obáv môžete ponoriť do hĺbky až 50 metrov. Sú teda vhodné aj na zaznamenanie vašich plaveckých úspechov.

Optický senzor BioTracker™ 2 PPG

Hodinky na cvičenie Amazfit Bip 3 sú vybavené pokročilým optickým senzorom BioTracker™ 2 PPG, ktorý sa postará o presné monitorovanie zdravotných ukazovateľov po celý deň. Smartwatch Amazfit Bip 3 vás upozornia, ak je napríklad hodnota tepovej frekvencie príliš vysoká, alebo naopak hodnota SpO2 veľmi nízka. Zmeraním hodnoty okysličenia krvi lepšie porozumiete svojej fyzickej kondícii a môžete udržiavať svoje zdravie pod kontrolou. Hodinky na meranie tepu Amazfit Bip 3 podporujú funkciu monitorovania stresu a ponúkajú niekoľko dychových cvičení, ktoré vám pomôžu vyrovnať hladinu stresu a naučiť sa relaxovať, ak sa ocitnete pod tlakom.

Dotykové hodinky Amazfit monitorujú váš spánok

Funkcia SomnusCare™ sa postará o hĺbkové monitorovanie vášho spánku a analýzu jednotlivých fáz (ľahký spánok, hlboký spánok, REM). Dotykové hodinky Amazfit Bip 3 priebežne sledujú stav dýchania a poskytujú pokročilú analýzu vrátane návrhov na zlepšenie kvality spánku. Hodinky na plávanie Amazfit vám dokážu sprostredkovať ucelené dáta o vašom zdraví prostredníctvom systému PAI. Skóre PAI sa vypočíta pomocou špeciálneho algoritmu s využitím analýzy dát o vašej srdcovej frekvencii, dobe cvičenia a ďalších komplexných zdravotných informáciách. Výsledkom je zhodnotenie aktuálneho fyzického stavu, takže sa vďaka smartwatch Amazfit Bip 3 okamžite dozviete, ako na tom ste. 

Praktické funkcie na uľahčenie každodenného života

Spárovaním smart hodiniek Amazfit Bip 3 s vašim mobilným telefónom prostredníctvom Bluetooth pripojenia získate možnosť priamo na zápästí prijímať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch, naplánovaných udalostiach či notifikácie zo sociálnych sietí. K dispozícii sú aj praktické nástroje, ako je predpoveď počasia, stopky, časovač, budík či upozornenie na fyzickú neaktivitu. Inteligentné hodinky Amazfit Bip 3 disponujú tiež funkciami na vzdialené ovládanie prehrávača hudby a spúšte fotoaparátu vášho smartfónu.

Prehľadná aplikácia Zepp pre Android aj iOS

Aplikáciu Zepp App je možné nainštalovať na zariadenia Android aj iOS. Následne si môžete prehľadne zobraziť analýzu zdravotných aj cvičebných údajov, prechádzať ciferníky pre hodinky a aktualizovať ich systém.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, iOS 16 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, iOS 16 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
240 mm Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
33 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Zepp OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
15,3 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
21,8 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

cena?

Diskusia a poradňa k Amazfit Bip 3 Black
Príslušenstvo pre Amazfit Bip 3 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Bip 3 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Bip 3 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Bip 3 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit Bip 3 Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií