Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazfit GTS 2e Obsidian Black

Zobraziť katalóg
Amazfit GTS 2e Obsidian Black
4,3 33 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, AMOLED displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 576 h, materiál puzdra hliník
Kód:  XI300i23a Produktové číslo:  6972596102946

Amazfit GTS 2e Obsidian Black


Amazfit GTS 2e sú elegantné smart hodinky s módnym štvorcovým dizajnom

Smart hodinky Amazfit GTS 2e ponúknu okrem bezrámčekového dizajnu veľa funkcií a skvelú výdrž na jedno nabitie. Stanú sa tak skvelým partnerom nielen na voľný čas, ale aj prácu. Dominantou týchto hodiniek je predovšetkým perfektne čitateľný štvorcový Always-on AMOLED displej s priemerom 1,65",  rozlíšením 348 × 442 pixelov, jemnosťou 341 PPI, jasom 450 nitov a vysokou sýtosťou farieb (100 % NTSC). Displej hodiniek Amazfit GTS 2e je navyše 2.5D zaoblený a jeho povrch pred zachytávaním odtlačkov prstov chráni vákuová vrstva.

Smart watch Amazfit GTS 2e sa prispôsobia akejkoľvek príležitosti

Smart watch Amazfit GTS 2e samozrejme ponúkajú prispôsobenie vzhľadu v podobe možnosti vybrať si jeden z viac ako 50 ciferníkov. Hodinky potešia aj svojimi rozmermi. Najmä vďaka hmotnosti 25 gramov (bez remienka) o nich nebudete takmer vedieť, k čomu prispieva aj veľmi pohodlný a vymeniteľný remienok so šírkou 22 mm. Nízka hmotnosť bola dosiahnutá aj vďaka tomu, že puzdro je vyrobené z ľahkej hliníkovej zliatiny. Okrem dotykového displeja možno Amazfit GTS 2e ovládať aj dvoma mechanickými tlačidlami, prípadne offline hlasovým ovládaním.

Inteligentné rozpoznávanie športových režimov

Amazfit GTS 2e rozpoznajú celkom 90 pohybových aktivít s tým, že inteligentné rozpoznávanie zahŕňa 6 športových režimov – vonkajší beh, bežecký pás, chôdza, vonkajšia cyklistika, plávanie v bazéne a eliptický trenažér. Inteligentné hodinky Amazfit GTS 2e sú vodotesné do hĺbky až 50 metrov, nie je teda problém s nimi plávať či trénovať v daždi. Všetky namerané hodnoty môžete jednoducho synchronizovať s mobilnou aplikáciou Zepp a získať tak komplexný prehľad o vašich denných aktivitách. Samozrejmosťou je podpora notifikácií z mobilného telefónu, takže všetko dôležité hneď uvidíte na displeji hodiniek Amazfit GTS 2e.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2e Obsidian Black

  • Bezrámčekový 1,65" AMOLED dotykový displej s 2.5D zakrivením
  • Senzor tepovej frekvencie BioTracker 2 PPG
  • Amazfit GTS 2e vydržia na jedno nabitie až 14 dní
  • Spätná väzba haptických vibrácií
  • Smart hodinky Amazfit GTS 2e disponujú vodoodolnosťou 5 ATM
  • Systém hodnotenia zdravia PAI
  • Hodinky rozoznajú až 90 pohybových aktivít
  • Meranie srdcového tepu
  • Monitorovanie hladiny kyslíka v krvi SpO2
  • Na pripojenie k inteligentnému telefónu využívajú hodinky Amazfit GTS 2e technológiu Bluetooth 5.0 BLE


Majte svoje zdravie pevne v rukách

Tieto skvele spracované Bluetooth hodinky disponujú senzorom biologických dát BioTracker 2 PPG – Amazfit GTS 2e tak merajú tepovú frekvenciu či saturáciu krvi SpO2 (úroveň okysličenia). Okrem toho monitorujú a následne vyhodnocujú dĺžku a kvalitu spánku. Biologický senzor dokáže zmerať aj hladinu stresu. Bluetooth hodinkám Amazfit GTS 2e nechýbajú ani rôzne senzory – zrýchlenie, gyroskop, trojosový geomagnetický senzor okolitého svetla, teploty a tlaku. So svojím telefónom prepojíte hodinky Amazfit pomocou Bluetooth 5.0 BLE.

S hodinkami smart Amazfit GTS 2e zistíte svoju fyzickú kondíciu

Hodinky Amazfit GTS 2e využívajú systém hodnotenia zdravia PAI (Personal Activity Intelligence), ktorý pomocou algoritmov prevádza komplexné dáta, ako sú srdcové frekvencie, trvanie aktivity a ďalšie zdravotné dáta, do jedného intuitívneho skóre tak, aby používateľ ľahko pochopil svoj fyzický stav. S hodinkami smart Amazfit GTS 2e budete mať svoj fyzický stav pod kontrolou.

Smart watch Amazfit GTS 2e sú hodinky s neskutočnou výdržou

Smart watch Amazfit GTS 2e hodinky sú vybavené integrovanou batériou s kapacitou 246 mAh, ktorá sľubuje výdrž na jedno nabitie až na 14 dní bežného používania. Na nabíjanie využijete dodávanú magnetickú nabíjačku, ktorá nabije hodinky za 2,5 hodiny. Režim Basic Watch (bez monitorovacích funkcií) potom umožňuje predĺžiť výdrž batérie hodiniek Amazfit GTS 2e až na 24 dní.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
42 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Sivá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
25 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!
Hlasový asistent
Alexa (nie je podporované CZ, SK, HU) Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
15,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
576 h (24 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dá se najít nějakej jinej displej, než těch pár co tam je?

U tohoto typu hodinek má žena problém s chůzí při měření přes GPS. Provedl jsem test s mými hodinkami (Amazfit T-rex) na stejné ruce byly kroky do určité doby +- o 3-4 kroky jinak. Což je v pohodě. Co jsem ale později zaznamenal bylo to, že když jsem se zastavil abych si zavázal lépe botu, tak moje hodinky se zastavily, ale Amazfit GTS 2e jako kdyby šly stále dál. Najednou tam byl rozdíl nějakých 60 kroků. Po skončení cvičení je v aplikaci Zepp průměr kroku u GTS 2e 95cm a když se podívám na mapu, tak GPS chodila cik cak. Má někdo s tímto typem hodinek podobný problém, nebo se mu při cvičení /chůze/ GPS zaznamená naprosto v pořádku?

Dobrý den, jsou hodinky kompatibilní s Iphonem? Děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat je možné telefonovat přes tyto hodinky děkuji předem za odpověď

Dobrý deň, chcem sa spýtať, nedá sa nejak nastaviť to, aby sa v noci hodinky pri každom pohybe stále nerozsvecovali? Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, mají tyto hodinky SOS tlačítko? Děkuji za odpověď, Anna

Dobrý den, pokud je v názvu předmětu psáno "rozbaleno - skladem", znamená to, že hodinky jsou pouze vybalené tedy nepoužité a je k nim originální balení? Děkuji za odpověď

Dobrý deň rád by som sa opýtal či je možné na týchto hodinkách zobraziť fotky. (Amazfit GTS 2E)

Dobrý den, mají hodinky zabudovaný senzor GPS? děkuji

Dobrý den, mají hodiny vnitřní paměť, případně jak velkou? Děkuju za odpověď

12
Diskusia a poradňa k Amazfit GTS 2e Obsidian Black
Príslušenstvo pre Amazfit GTS 2e Obsidian Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit GTS 2e Obsidian Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2e - Obsidian Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2e - Obsidian Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit GTS 2e Obsidian Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií