Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazfit Smart Scale

Zobraziť katalóg
Amazfit Smart Scale
3,8 42 hodnotení
Osobná váha – digitálna diagnostická, meranie tuku, meranie svalov a meranie vody, možnosť pripojenia cez Bluetooth a wiFi, materiál dosky plast, kompatibilná s Android a iOS, na napájanie slúži AAA batéria, modrá farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XIAOS008 Produktové číslo:  6972596101260
Amazfit Smart Scale 50,90 € Nie je možné kúpiť samostatne > 5 ks

Amazfit Smart Scale

Diagnostika holistických zdravotných dát pri vašich nohách

Diagnostická váha Amazfit Smart Scale zabezpečí komplexnú diagnostiku skladby tela a veľmi presné meranie 16 telesných metrík vrátane percenta telesného tuku, svalovej hmoty či obsahu vody. Inteligentná váha na prvý pohľad zaujme štýlovým dizajnom Aurora s farebným prechodom, vďaka ktorému sa stane atraktívnym doplnkom každej modernej domácnosti. Vrchná strana prístroja je vybavená dobre čitateľným multifunkčným digitálnym displejom a dômyselnými ITO elektródami na vyššiu presnosť merania.

Prednosti inteligentnej osobnej váhy Amazfit Smart Scale

  • Vysoká presnosť merania
  • Multifunkčný digitálny displej
  • Analýza 16 telesných metrík
  • Detekcia srdcovej frekvencie v stoji
  • Funkcia váženia dieťaťa
  • Bezdrôtové pripojenie WiFi a Bluetooth
  • Mobilná aplikácia Amazfit (Android, iOS)
  • Exkluzívny dizajn Aurora Gradient
  • Krycie tvrdené sklo s vysokým leskom
  • Napájanie: 4× AAA batérie

16 metrík na vyhodnotenie vašej fyzickej kondície

Osobná váha s meraním tuku Amazfit Smart Scale disponuje vysoko presným snímačom v tvare písmena G, ktorý je dostatočne citlivý, aby detegoval aj drobné zmeny hmotnosti od 50 g. Vďaka veľmi presnému čipu a na základe zadaných základných informácií poskytuje váha hodnoty pre 16 telesných indikátorov (hmotnosť, BMI, pomer telesného tuku, svalová hmota, obsah vody, pomer bielkovín, kostná hmota, bazálny metabolizmus, podkožný tuk, telesný vek atď.). Vďaka týmto hodnotám ľahko pochopíte vašu celkovú fyzickú kondíciu.

Diagnostická osobná váha Amazfit Smart Scale zaistí analýzu fyzického zdravia

Diagnostická osobná váha Amazfit Smart Scale vám umožní kedykoľvek zmerať si pomer telesného tuku tak, aby ste si mohli zvoliť vhodné cvičenie na spaľovanie tukov a budovanie svalovej hmoty. Okrem toho váha meria srdcovú frekvenciu v stoji, čím pomáha posúdiť celkovú úroveň vašej kondície na prispôsobenie cvičebného plánu. Amazfit Smart Scale tiež ukáže index fyzického stresu alebo mieru únavy a pripomenie vám, že by ste sa mali venovať relaxačným aktivitám.

Osobnú digitálnu váhu Amazfit Smart Scale ľahko spárujete s mobilnou aplikáciou

Spárujte osobnú digitálnu váhu Amazfit Smart Scale s mobilnou aplikáciou Amazfit cez bezdrôtové Bluetooth alebo WiFi pripojenie a získajte komplexný prehľad o nameraných hodnotách kedykoľvek a kdekoľvek vďaka rýchlej synchronizácii s cloudom. Aplikácia navyše poskytuje presný výpočet kalórií spálených každých 30 minút v 18 podporovaných pohybových aktivitách. Na základe vopred nameraných údajov o tele je vytvorený individuálny cvičebný plán na zlepšenie vašej fyzickej kondície.

Viac účtov pre vašich rodinných príslušníkov

Inteligentná osobná váha Amazfit Smart Scale podporuje 10 účtov Amazfit, z ktorých každý môže používať až 12 členov vašej domácnosti. Nechýba ani funkcia inteligentného rozpoznania používateľa či režim hosťa, v ktorom sú namerané dáta neskôr automaticky vymazané.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Modrá Hotovo!
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody Hotovo!
Materiál dosky
Plast, Sklo Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Plast, Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak pouzivat vahu pro vice clenu rodiny v pripade, ze kazdy clen rodiny ma vlastni XIAOMI ucet a v telefonu ZEPP aplikaci? Idealne v online rezimu (tedy kdyz je telefon sparovan s vahou, ale to musi byt ostatni mimo dosah) nebo alespon v offline rezimu (tedy vaha odesila pres wifi). Cilem je: vstanu a zvazim se, udaje dostanu do sve aplikace Pritelkyne vstane, zvazi se a udaje chce mit samozrejme ve svem uctu ... Dekuji za radu, ani na netu ani v navodu to uvedeno neni.

Dobrý den, můžu se zeptat se kterými aplikacemi jde váha spárovat? (Konkrétně mám na mysli hlavně aplikace MiFit a Zepp). Děkuji

Dobrý den. Je prosím možné osobnu diagnosticku váhu používat aj bez mobilu a internetu? Bude fungovat? Dakujem za odpoved.

Dobrý den, je možné spárovat s hodinkami Samsung?

Dobrý den, je možné používat váhu i bez telefonu?

Aplikace navíc poskytuje přesný výpočet kalorií spálených každých 30 minut v 18 podporovaných pohybových aktivitách. Na základě předem naměřených údajů o těle je vytvořen individuální cvičební plán pro zlepšení vaší fyzické kondice. Ještě píšete, že ukáže stres a kdy odpočívat. Podle toho, že nic takového v aplikaci ani na váze nevidím, soudím, že tyto informace lze zobrazit pouze pokud k váze zakoupím i náramek nebo hodinky, že? V tom případě by to v popisu mělo být jasně uvedeno. Takto je to klamání zákazníků. Mám hodinky Garmin a kvůli této váze je měnit nebudu. Tedy tyto funkce nezískám, ačkoliv jsou zde uvedené, že ano. Nebo se mýlím? Ráda bych.

Lze připojit k váze víc uživatelů každý se svým telefonem ? Tzn. nebudou si vzájemně vidět svoje data na jednom telefonu s více "podúčty", což jak jsem pochopil je standardní možnost.

Dobrý den, poradi mi někdo jak to udělat, aby jsme váhu sparovali v rodině každý se svou aplikaci Zepp??? Už nevím co udělat... díky...

Zdravím. Umí váha synchronizovat výsledky do Apple Healthkit?

Lze zařízení spárovat s garmin Connect? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k Amazfit Smart Scale
Príslušenstvo pre Amazfit Smart Scale Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Smart Scale. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Smart Scale. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Smart Scale. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit Smart Scale.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií