Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Amazon Echo 2. Generácie Sandstone

Zobraziť katalóg
Amazon Echo 2. Generácie Sandstone
5 2 hodnotení
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 2.5" basový reproduktor a 0.6" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 7, podpora Spotify, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  MD050c3034 Stránky výrobcu

Amazon Echo 2. Generácie Sandstone

Spoločnosť Amazon predstavuje nástupcu známeho zariadenia Amazon Echo. Echo 2. generácie prichádza na trh s novým dizajnom a príjemnejšou cenou. Pre tých z vás, čo zariadenie Echo nepoznajú, tak sa jedná o hlasovo ovládateľný reproduktor s umelou inteligenciou Alexa, ktorej sa môžete na čokoľvek opýtať, požiadať ju, nech vás spojí s vaším priateľom, nech pustí hudbu, nech vám čokoľvek pripomenie alebo nastaví budík , a oveľa viac. Dokonca ju môžete požiadať, nech vám zaistí Uber. Všetko, čo musíte urobiť, je len hlasom Alex požiadať. Amazon Echo 2. generácie sa chváli vylepšeným reproduktorom, ktorý nanovo disponuje kvalitným spracovaním zvuku Dolby pre ešte čistejší zvuk s bohatými basmi po celej miestnosti. Zariadenie Echo 2. generácie vás vďaka 7 mikrofónom začuje z akéhokoľvek smeru, dokonca aj keď hrá hudba. Alexa sa neustále zlepšuje, čím viac na ňu budete hovoriť, tým viac sa prispôsobí na váš hlas, slovník a osobné preferencie. A keďže je Amazon Echo 2.generácie neustále pripojené do siete, aktualizácie prebiehajú automaticky.

Kľúčové vlastnosti Centrálnej jednotky Amazon Echo 2. Generácia Sandstone

  • Hlasovo ovládateľný reproduktor Echo 2. generácie
  • Umelá inteligencia Alexa
  • Získavajte informácie a ovládajte domácnosť skrz váš hlas vďaka Amazon Echo
  • 7 integrovaných mikrofónov na zariadení Echo
  • Kvalitné spracovanie reproduktorov Dolby
  • Podporované jazyky: Anglický (UK), Anglický (US), Nemecký

Volajte rodine a ovládajte domácnosť pomocou vášho hlasu

Máte plné ruky práce v kuchyni, ale potrebujete zavolať manželovi, nech nezabudne kúpiť víno? So zariadením Amazon Echo 2. generácie stačí len povedať "Alexa, call Ján" a s manželom vás ihneď spojí. Kontakty, ktorým budete volať uvidia pri vyzváňaní vaše číslo, takže budú vedieť, kto volá. Navyše môžete zanechávať textové správy komukoľvek s Echo zariadením alebo aplikácií pre mobilné telefóny Alexa. Echo tiež umožňuje ovládanie chytrých zariadení a spolupracuje s mnohými firmami napr. WeMo, Philips Hue, SmartThings atď. Môžete tak ovládať termostat, vypínať svetlá, TV a ostatné chytré zariadenia. 

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
7 Hotovo!
Typ reproduktorov
Basový, Výškový Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné tímto zařízením ovládat komponenty chytré domácnosti protokolem ZigBee?

Dobrý den, je možné zakoupit nový adaptér?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy bude tento produkt znovu skladem v černé a šedé barvě a kdy bude nejspíše dostupný produkt Amazon Echo 3. generace.

Dobry den, jaky typ el zasuvky je v baleni? CZ, UK nebo US?

Dobry den , chtel bychse zdvorile zeptat , zda mluvi echo 2 od amazonu , alexa , cesky ? Dekuji predem za odpoved, s pozdravem Tomas Cip Zlin

Chcem sa opytat ci to potporuje youtube Da sa to pouzit na spustenie pesniciek cez youtube

Dobrý deň mam otázku nie je to nejako predražené kedže za takú cenu kúpim už aj Amazon Echo plus

Diskusia a poradňa k Amazon Echo 2. Generácie Sandstone
Príslušenstvo pre Amazon Echo 2. Generácie Sandstone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo 2 Generace Sandstone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo 2.Generation Sandstone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo 2.Generation Sandstone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo 2. generációs Sandstone.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií