Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Amazon Echo 3. generácia Charcoal

Zobraziť katalóg
Amazon Echo 3. generácia Charcoal
5 3 hodnotení
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, 3" basový reproduktor a 0.8" výškový reproduktor, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 7, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, EU distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  AME1020

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo 3. generácia Charcoal Predaj skončil

Amazon Echo 3. generácia Charcoal


Užite si prvotriedny zvuk

Už tretia generácia inteligentného reproduktora Amazon Echo Charcoal opäť posúva latku o niečo vyššie. Rovnako ako jeho predchodcovia vám sprostredkuje všetky výhody hlasovej asistentky Alexy, avšak s oveľa lepším zvukom a inovovaným vzhľadom. Teraz si môžete vychutnať prémiové Dolby Atmos reproduktory pre 360° priestorový zvuk s ostrými vokálmi a dynamickou basovou odozvou.


Amazon Echo 3. generácia je navrhnutý pre milovníkov hudby

Prehrávajte pomocou hlasu obľúbené skladby, interpretov alebo žánre prostredníctvom Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora a ďalších. Vďaka ďalším kompatibilným zariadeniam Echo v rôznych miestnostiach vašej domácnosti môžete svoj domov naplniť hudbou.



Kľúčové vlastnosti hlasového asistenta Amazon Echo 3. generácie Charcoal

  • Amazon Echo 3. generácie má vylepšený zvuk – 0,8" výškový a 3" basový reproduktor
  • Jednoduché nastavenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Podpora Dolby Atmos
  • Chráni vaše súkromie – tlačidlo umožňuje vypnutie mikrofónu
  • Aplikácia Amazon Freetime – Alex môžu využívať aj vaše deti
  • Umožňuje ovládanie vašej smart domácnosti



Alexa splní každé vaše želanie

Reproduktor Amazon Echo Charcoal vám uľahčí život – hlasovými príkazmi môžete nastaviť časovače, pridávať položky do zoznamov a vytvárať udalosti kalendára a pripomenutia. Môžete tiež skontrolovať správy, počasie alebo dopravnú situáciu. Požiadajte tiež Alexu o športové výsledky, prehrávanie filmov a veľa ďalšieho.



Amazon Echo má inteligentné funkcie

Alexa hravo zvláda desiatky tisíc funkcií a príkazov, ktorých ponuka sa neustále rozširuje. S Amazon Echo 3. generácie môžete dostať umelú inteligenciu úplne do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Funkcia Alexa Guard umožňuje inteligentnú notifikáciu v prípade, že Echo zaregistruje výstražný zvuk detektorov (dymu, oxidu uhoľnatého a ďalších).



Prepojte celú domácnosť

Vaše zariadenie Alexa môžete využiť ako interkom. Vďaka funkciám Drop In a Announcements budete môcť komunikovať s akoukoľvek miestnosťou v dome. Ľahko tak ostatných upozorníte, že je pripravená večera alebo pripomeniete deťom, že je čas ísť spať.



TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
Hlasový asistent Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!
Distribúcia
EU Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
7 Hotovo!
Typ reproduktorov
Basový, Výškový Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetci hlasoví asistenti Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Nevíte jestli bude umět v budoucnu i česky?Ptám se, protože hodně lidí má problém s cizími jazyky.Předem děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat na výkon reproduktorů, mám doma jeden Amazon echo dot 3.gen a chci si koupit tyto 2x a požívat je na přehrávání hudby a dalšího pomocí stereo modu, proto se chci zeptat na výkon reproduktoru v jednom tomto asistentovi. (výkon jednoho asistenta)

Dobrý den, v popisu produktu uvádíte počet mikrofonů pro okolní snímání:1, avšak podle obrázků a internetu vidím počet mikrofonů ze shora produktu:7. Prosím o upřesnění. Děkuji

Dobrý den,dá se Alexa nastavit do jazyka Češtiny? Děkuji za odpověď :)

Diskusia a poradňa k Amazon Echo 3. generácia Charcoal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo 3.generace Charcoal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo 3. Generation Holzkohle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo 3. Generation Holzkohle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo (3. generációs), faszénszürke.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií