Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazon Echo Spot čierny

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Spot čierny
Hlasový asistent Amazon Alexa, pásma WiFi 2.4 ghz, 5 ghz, 2.4 ghz a 5 ghz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 4, podpora spotify, 3.5 mm audio výstup a interaktívny displej, jazyk aplikácie: angličtina a nemčina
Kód:  MD050c350 Stránky výrobcu

Amazon Echo Spot čierny

Zjednodušte si život s inteligentným domácim Echo spotom od Amazonu a virtuálnou asistentkou Alexa. Čierny Echo Spot bol navrhnutý tak, aby perfektne zapadol do každej domácnosti. Disponuje displejom, ktorý zobrazuje požadované vlastnosti a ďalej mikrofónmi s reproduktorom, ktoré slúžia na komunikáciu s Alexou. Stačí ju požiadať o predpoveď počasia, najnovšie správy, prehranie hudby, nastavenie budíka, informáciu o doprave, o zobrazenie kalendára a mnoho ďalšieho. Čierny Echo Spot je veľmi kompaktný a navyše ho môžete pripojiť k externým reproduktorom.

Prednosti čierneho Echo Spotu od Amazonu

  • Dokáže ovládať inteligentú domácnosť
  • Komunikuje cez Bluetooth a WiFi
  • Virtuálna asistentka Alexa (komunikácia v angličtine alebo nemčine)
  • Kompatibilný s viac ako 6 000 zariadeniami
  • Disponuje štvoricou mikrofónov
  • Farebný podsvietený 2,5" displej
  • Možnosť pripojenia k externým reproduktorom
  • Prístup k celému radu internetových aplikácií

Čo všetko vie Amazon Echo Spot ovládať?

Múdra domácnosť vám prináša širokú paletu možností, ktoré vám spríjemnia a uľahčia každý deň. S čiernym Amazon Echo Spot si môžete na diaľku zapnúť ventilátor, pridať alebo ubrať na vykurovaní a rozsvietiť lampu. Zvládne tiež ovládanie inteligentných zámkov, dokáže pracovať s kamerami, garážovou bránou a množstvom ďalších inteligentných zariadení. Vy môžete v kľude odpočívať alebo sa venovať inej činnosti a všetko ostatné riadiť jednoducho hlasovými pokynmi.

Prispôsobiteľný vzhľad a hlasové ovládanie Amazon Echo Spotu

Čierny Amazon Echo Spot si navyše môžete prispôsobiť podľa svojej ľubovôle. Napríklad ľubovoľnou obmenou vzhľadu ciferníka alebo si na pozadí nastavte obľúbenú fotografiu. Nemusíte sa obávať, že by vás Alexa nepočula cez pustenú hudbu. Echo Spot v sebe aj napriek svojim malým rozmerom totiž skrýva hneď 4 mikrofóny, takže prijíma úlohy zo všetkých strán nezávisle od toho, v ktorej časti miestnosti ste. Iste uvítate aj široký pozorovací uhol displeja.

Nekonečný svet inteligentných aplikácií

Pripojte čierny Amazon Echo Spot pomocou Bluetooth k svojmu telefónu a rovno si púšťajte svoje obľúbené hity uložené v ňom. Alebo využite WiFi a započúvajte sa do miliónov skladom na Amazon Music Unlimited. Echo Spot ďalej komunikuje s inteligentnými aplikáciami Spotify, Pandora, iHeartRadio a TuneIn, odkiaľ môžete prehrávať ďalšiu hudbu, a samozrejmosťou je možnosť streemovania muziky do ďalších reproduktorov. V neposlednom rade je Echo Spot vybavený ešte 3,5 mm jackom pre slúchadlá alebo reproduktory.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup, Displej Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
4 Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kedy sa plánuje spustiť predaj Amazon Echo Spot ? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, jenom můžu se zeptat, co to znamená zánovní skladem.

Mluví alexa česky?

Diskusia a poradňa k Amazon Echo Spot čierny
Príslušenstvo pre Amazon Echo Spot čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Spot černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Spot Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo Spot (fekete).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií