Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD Athlon II X2 260

Zobraziť katalóg
AMD Athlon II X2 260
4,5 24 hodnotení
Procesor Dual-Core (65W), 3200MHz, BOX, socket AM3 (Regor)
Kód:  BD468h Produktové číslo:  ADX260OCGMBOX

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMD Athlon II X2 260

Výkonný dvojjadrový procesor z rodiny AMD Athlon II X2 nesúce označenie Regor.Na svet prišiel 45nm CMOS výrobnou technológiou využívajúce SOI (Silicon On Insulator), ktorý spočíva v umiestnení tranzistorové štruktúry nie priamo na kremíkovú podlož, ale na tenkú vrstvu izolátora.Vďaka tejto úprave dochádza k menšiemu úniku prúdu idúce ruka v ruke s nižšou spotrebou energie, ktorá sa v prípade tohto modelu pohybuje na prijateľnej hodnote 65 W.Každé z jadier dokáže spracovávať ako 32-bitové, tak aj 64-bitové inštrukcie na vysokej frekvencii 3200 MHz.Pri spracovaní inštrukcií jadrám významne pomáha interná cache pamäť druhej úrovne, ktorá má osobitne pre každé jadro k dispozícii 1 MB.Samostatná L2 cache pre každé jadro je veľmi výhodná, pretože minimalizuje čakanie niektorého z jadier, ako k nej dostane prístup.

Veľmi potešujúce rys tohto modelu je aj integrovaný 128-bitový dvojkanálový pamäťový radič RAM, ktorý eliminuje potrebu FSB, pretože zabezpečí priamu komunikáciu medzi procesorom a operačnou pamäťou, čo v praxi znamená navýšenie výkonu a dátovej priepustnosti pri nižšom meškania.Podporované operačné pamäte sú typu DDR2 aj DDR3 taktované na 1066 MHz.Procesor oplýva radom moderných technológií zahŕňajúce HyperTransport 3.0 podporujúci dátový prenos rýchlosťou až 4,4 GT/s, AMD PowerNow 3.0 regulujúca spotrebu v závislosti na vyťažení alebo AMD Digital Media XPress 2.0 s podporou pre SSE, SSE2, SSE3, SSE4 a MMX inštrukcie využívané v multimediálnych aplikáciách a starajúci sa o bezpečnosť.

Model je teda určený pre všetkých, ktorí si chcú svoju novú počítačovú zostavu vybaviť optimálne výkonným procesorom, ktorý ide s dobou a výrazne urýchli prácu s bežnými aplikáciami.Procesor je dodávaný v BOX edícii so značkovým chladičom a na základnú dosku ho usadíte do pätice AM3.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
AMD Athlon Hotovo!
Socket
AMD AM3 Hotovo!
Modelové označenie
AMD Athlon II X2 260 Hotovo!
Frekvencia procesora
3,2 GHz (3,2 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!

Rad

Rad procesora
AMD Athlon Hotovo!
Socket
AMD AM3 Hotovo!
Modelové označenie
AMD Athlon II X2 260 Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
3,2 GHz (3,2 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Virtualizácia, Chladič v balení Hotovo!
TDP
65 W Hotovo!
Výrobné technológie
45 nm Hotovo!
L2 cache
2 MB Hotovo!
L3 cache
0 MB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMD Athlon II X2 260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD Athlon II X2 260. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD Athlon II X2 260. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD Athlon II X2 260. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD Athlon II X2 260.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií