MS hokej

AMD Dual-Core Opteron 2212 HE

Zobraziť katalóg
AMD Dual-Core Opteron 2212 HE
Procesor 68W (2000MHz), 64-bit, BOX bez chladiče, (pro dual desky), socket F
Kód:  BD607b1 Produktové číslo:  OSP2212CXWOF
AMD Dual-Core Opteron 2212 HE Predaj skončil

AMD Dual-Core Opteron 2212 HE

Výkonný serverový procesor s dvoma jadrami určený pre dvojprocesorové systémy. Podporuje prácu v 64 bitovom prostredí, zaručuje ale bezproblémovej kompatibilitu so staršími 32 bitovými aplikáciami. Ide o veľmi stabilný procesor s nízkym vyžarovaním odpadového tepla a to aj pri plnom zaťažení. Je osadený do nového socketu F, ktorý okrem zväčšeného počtu pinov prináša podporu mnohých moderných technológií. Pri použití dvoch týchto procesorov tak máte k dispozícii výpočtovú silu hneď štyroch veľmi výkonných jednotiek, ktorý je dostatočný pre prevádzkovanie veľkej časti serverových aplikácií.

Medzi hlavné výhody patrí možnosť adresovať až 1 TB fyzickej pamäte, jadro procesora obsahuje 16 registrov o šírke 64-bitov, čo umožňuje spracovávať väčšie objemy dát priamo v registroch a nie je nutný tak častý prístup do pamäte, podstatne zväčšená L2 Cache pamäť na 1 MB na každé jadro, dvojkanálový pamäťový radič integrovaný priamo do procesora, čo urýchli operácie s pamäťou až o 20%, dlhšia inštrukčnú pipeline spolu s efektívnejším předpovídáním vetvenia a skokov v programe a podpora ultrarýchle systémovej zbernice HyperTransport, pracujúci na frekvencii 1000 MHz.

Pätica Socket F obsahuje 1207 pinov a je zaujímavá tým, že procesor je teraz vybavený len kontaktnými plôškami a odpružené piny nesie základná doska. To prispieva predovšetkým k nižším výrobným nákladom procesorov, ľahšiu manipuláciu s nimi a vyššej spoľahlivosti pätice. Navyše je celý procesor v celokovovom prevedení, čo sa odrazí na lepším odvodu tepla do chladiča.

Parametre a špecifikácie:

Frekvencia:
Jadrá procesora: 2000 MHz
HyperTransport zbernice: 1000 MHz
Pamäťový radič: 2000 MHz

Cache pamäť:
Level 1: 64 KB inštrukčnú a 64 KB dátovej pre každé z jadier
Level 2: 1 MB pre každé z jadier

Stepping:
JH-F2

Napájanie a spotreba:
Wattáž: 68 wattov

Výrobné technológie:
Hustota integrácie: 90 nm
Technológia: SOI (silicon-on-Insulator, kremík na izolantu)

Pätica:
Socket F

Ostatné parametre:
64-bitové intrukční rozšírenie: AMD64 (kompatibilný s Intel EM64T)
Balenie: BOX bez priloženého chladiča

Upozornenie: Pätica Socket F vyžaduje odbornú montáž! Na poškodenia spôsobené neodborným zaobchádzaním sa nevzťahuje záruka.Odporúčame nechať si zostaviť počítač naším servisným oddelením.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMD Dual-Core Opteron 2212 HE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD Dual-Core Opteron 2212 HE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD Dual-Core Opteron 2212 HE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD Dual-Core Opteron 2212 HE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD Dual-Core Opteron 2212 HE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií