Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

AMD FirePro W2100

Zobraziť katalóg
AMD FirePro W2100
Grafická karta - 2GB DDR3, PCIe 3.0, 2x DisplayPort
Kód:  EL840b1a Produktové číslo:  100-505980

AMD FirePro W2100

Grafická karta je zástupcom rady profesionálnych grafických akcelerátorov AMD FirePro. Aj napriek svojmu výnimočnému výpočtovému výkonu nie je však určená na hranie hier a domáce použitie. Svoje využitie nájde vo výkonných pracovných staniciach vo vývojovom sektore, kde uplatní svoj nadštandardný výkon, prvotriednu obrazovú kvalitu a možnosti pripojenia viacerých monitorov. Jedná sa teda o skvelú voľbu pre profesionálov zaoberajúcich sa pokročilou vizualizáciou, komplexným modelovaním a všeobecne spracovaním vysokého množstva dát.

Hlavné prednosti

  • Profesionálna karta pre nasadenie vo vývojovom sektore
  • Architektúra GCN pre ľahkú prácu s 3D objektami
  • 2 GB GDDR5 pamäte pre prácu na viacerých monitoroch
  • Výpočtová sila 403,2 GFLOPS
  • Podpora OpenCL 1.2
  • Technológia AMD Zero Core Power a Power Tune pre energetickú správu

Neprekonateľný pomocník pri vývoji

Hoci je telo FirePro skutočne kompaktné, karta disponuje neprekonateľným výkonom, ktorého spoločne s 2 GB ultra rýchle operačnej GDDR5 pamäte zvládne aj prácu s modelmi vo vysokom rozlíšení v bohato nasvietených scénach. To všetko pri zachovaní nízkej spotreby elektrickej energie a pri práci na dvoch displejoch vo vysokom rozlíšení, ktoré ľahko pripojíte pomocou hneď dvojice DisplayPortov.

Pripravená na profesionálne nasadenie

AMD FirePro W2100 je založená na architektúre GCN, ktorá bola vytvorená špeciálne pre efektívne spracovávanie 3D renderovaného priestoru. S podporou ďalších najnovších technológií, ako sú OpenCL 1.2, OpenGL 4.4, AMD PowerTune, ktorý kartu podtaktováva pri nižšom stupni vyťaženia, alebo ju v závislosti od aplikácie naopak môže pretaktovať až o 30 % a váš vývoj bude vždy ľahkou a príjemnou záležitosťou.

Dôkladne testované ovládače

Maximálnu spoľahlivosť zaistia optimalizované ovládače. Kedy každá nová verzia prechádza až 16 týždňov dlhým testovaním, ktoré zahŕňa ako automatizované, tak manuálne úrovne. Preto je dosiahnuté čo najvyššej možnej stability ako ovládačov, tak následne vášho pracovného nástroja - grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Modelové označenie
FirePro W2100 Hotovo!
Počet stream procesorov
320× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!
Použitie
Profesionálne Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!

Čip

Modelové označenie
FirePro W2100 Hotovo!
Počet stream procesorov
320× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Profesionálne Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR3 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort Hotovo!
Počet výstupov
2 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
26 W Hotovo!
Prídavné napájanie
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi kartami AMD FirePro W2100, HP AMD FirePro W2100 a Fujitsu AMD FirePro W2100 (tedy samozřejmě kromě uvedených cen)? Děkuju a zdravím Vás, Martin

Dobrý den. Hodlám zakoupit pracovní gr. kartu k tvorbě videa. Je tato karta dostatečná na rendering videa? (Pinnacle studio 20 Ult.) Pokud ano, bude dělat problém s kartou Nvidia gtx 1070? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k AMD FirePro W2100
Príslušenstvo pre AMD FirePro W2100
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD FirePro W2100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD FirePro W2100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD FirePro W2100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD FirePro W2100.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií