Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AMD FX-9370

Zobraziť katalóg
AMD FX-9370
5 2 hodnotení
Procesor 8-Core, 4.4 GHz (220 W), Turbo Boost 4.7 GHz, L3 cache 8 MB, socket AM3 + (Vishera)
Kód:  BD495y1 Produktové číslo:  FD9370FHHKWOF

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMD FX-9370

Procesor AMD FX-9370 je výkonný viacjadrový procesor, založený na jadre Vishera. Osmička jeho jadier je vyrobená moderným 32 nm výrobným postupom, vďaka ktorému sa podarilo zlepšiť efektivitu spracovania pri súčasnom zvýšení výkonu a zníženie tepelného vyžarovania. Procesor je vybavený technológiou Turbo CORE druhej generácie, ktorá zaisťuje maximálny výkon pri širokom spektre využitia.

Príjemným bonusom je otvorený násobič, ktorý maximálne uľahčuje pretaktovanie. Procesor podporuje modernú operačnú pamäť DDR3. Výhodou je pokročilá optimalizácia komunikácie každého jadra priamo s pamäťovými modulmi. Procesor podporuje sadu funkcií pre vylepšenie výkonu, spoľahlivosti a zabezpečenia súčasných i budúcich virtualizačných prostredí. Veľkou výhodou je, že virtualizované aplikácie majú priamy a rýchly prístup k pridelenej pamäti.

AMD FX-9370 ponúkne schopnosti spracovania zbrusu nových inštrukcií. Inštrukcia AVX (Advanced Vector Extensions) zlepšuje paralelizmus, čo príde vhod najmä vedeckým a 3D aplikáciám, ktoré využívajú zložité výpočty s plávajúcou čiarkou. Inštrukcia AES (Advanced Encryption Standard) výrazne zvyšuje výkon najnovších šifrovacích aplikácií, akými sú napríklad TrueCrypt a hodnotiace aplikácie typu PCMark.

Rad procesorov FX je vhodných najmä pre náročné 3D modelovanie, editácie videa a počítačové hry, pri ktorých využijete prémiový výkon.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
AMD FX Hotovo!
Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Modelové označenie
AMD FX-9370 Hotovo!
Kódový názov procesora
Piledriver Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!

Rad

Rad procesora
AMD FX Hotovo!
Socket
AMD AM3+ Hotovo!
Modelové označenie
AMD FX-9370 Hotovo!
Kódový názov procesora
Piledriver Hotovo!

Počet jadier

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
4,4 GHz (4,4 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4,7 GHz (4 700 MHz) Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia Hotovo!
TDP
220 W Hotovo!
Výrobné technológie
32 nm Hotovo!
L2 cache
8 MB Hotovo!
L3 cache
8 MB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chyba ceny

Dobrý mám dosku gigabyte 970a ds3p a mám procesor fx 6100 a zdroj mam 600w bude my stačiť ten zdroj?graficku kartu mam GTX 1060 3gb,a chcel by som tam tento procesor fungovalo by to?a stačí len vybrať starý procesor a vložiť tam tento nový?a chladič mám Gelid Tranquillo revize 3 a ten bude stačiť na zchadenie?

Dobry chcem opýtať či ta to moja doska podporuje ten to procesor gigabyte 970a ds3p

Proč to stojí 4 299 nebo třeba i ten 8350 je předraženej k čemu je tento procesor dobrý když stojí tolik?

Podporují vůbec AMD procesory DDR4??

dobry den, vlastním základní desku asus m5 a97 Evo r2.0 a zajímá mě podpora tohodle procesoru. i když výrobce uvádí podporu všech 8-core fx procesoru, dočetl jsem se že deska zvládne maximalne procesory z řady 8000. ( fx 8300 atd.. ) jak to tedy je? předem díky za odpověď.

dobry den zajimalo by me jake jsou doporucene zakladni desky pro tento procesor ?

Na jak dlouho je na tento procesor záruka

je v balení teplovodivá pasta?

Je v balení chlazení pro procesor?

12
Diskusia a poradňa k AMD FX-9370
Príslušenstvo pre AMD FX-9370 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD FX-9370. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD FX-9370. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD FX-9370. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD FX-9370.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií