Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD Radeon R3 120 GB

Zobraziť katalóg
AMD Radeon R3 120 GB
4,9 29 hodnotení
SSD disk 2,5", SATA III, čítanie až 520 MB/s, zápis až 360 MB/s, 7 mm
Kód:  EL810c1 Produktové číslo:  R3SL120G

AMD Radeon R3 120 GB

Odstráňte najslabšie miesto vášho notebooku a získajte výkon, aký vám grilovací disk nemôže ponúknuť. SSD je práve takým žiaducim upgradom. S nekompromisnou rýchlosťou pri všetkých dátových operáciách odbrzdíte štartovanie systému a zvýšite svižnosť aplikácií vrátane náročného pracovného softvéru a hier. Akékoľvek načítanie bude teraz zlomkom pôvodného času.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová miazga výkonu pre váš notebook
  • Podstatne skráti štart systému a zabezoečí hladký chod softvéru
  • Až 10× vyššia rýchlosť v porovnaní s tradičnými diskami
  • Skvelý pomer kapacity, výkonu a ceny
  • Formát 2,5" s výškou 7 mm pre kompaktné notebooky

Moderné úložisko

Oproti klasickým pevným diskom s rotujúcimi platňami je najväčšou výhodou absencia akýchkoľvek pohyblivých častíc. Tým dosahuje SSD úplne minimálne prístupové doby, produkuje menej tepla a najmä je úplne bezhlučná - skrátka o SSD vo vašom počítači nebudete vedieť. Tiež mu prakticky vôbec nevadí otrasy alebo nárazy, a práve vďaka tomu je perfektný do notebooku či inej prenosnej elektroniky.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rad by som sa spytal, ci tento SSD disk pouziva TLC, alebo MLC pamate a ci je sucastou balenia aj 3,5" redukcia do case alebo nie. Dakujem

Dobrý den, pořídil jsem si SSD se základní deskou Asus M5 A97 a procesorem AMD FX 8370, SSD zapojím do desky a prostě disk nenajdu ani v bootu, nikde. Co dělám špatně?

Diskusia a poradňa k AMD Radeon R3 120 GB
Príslušenstvo pre AMD Radeon R3 120 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD Radeon R3 120GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD Radeon R3 120GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD Radeon R3 120GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD Radeon R3 120GB.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií