Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Americké chladničky bez prívodu vody – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Samsung
(1)
Funkcie
Total No Frost
(1)
Výrobník ľadových kociek
(1)
Displej
(1)
LED osvetlenie
(1)
Indikácia otvorených dverí chladničky
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné americké chladničky bez prívodu vody. Cenových hitov v kategórii americké chladničky bez prívodu vody máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší americké chladničky bez prívodu vody? Potom sa pozrite do kategórie lacné americké chladničky bez prívodu vody.
1 položka
SAMSUNG RH68B8541B1/EF - Americká chladnička
Doručenie na
predajňu zadarmo
SAMSUNG RH68B8541B1/EF + 20 rokov záruka na kompresor
Americká chladnička – dvojdverová, energetická trieda E, objem chladničky 403 l, 4 police, 4 priehradky v mrazničke, 2 chladiace okruhy, displej, LED osvetlenie, vinotéka, prázdninový režim a indikácia otvorených dverí chladničky, rozmery 178 × 91,2 × 71,6 cm (V׊×H)
Zľavnené -11 %
1 319 € 1 479 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SACHL126
BoschBosch predstavuje nové modely chladničiek s francúzskymi dverami Nové chladničky Bosch s francúzskymi dverami sú mimoriadne priestranné, pohodlné a udržateľné. Nechýbajú im inovatívne funkcie, ako sú systém MultiAirflow, technológia NoFrost či zóna VitaFresh, navyše disponujú extra kapacitou s objemom až 605 litrov.
Hľadáte rýchly a efektívny spôsob, ako na rozmrazovanie chladničky a mrazničky? V tom prípade si prečítajte náš článok. Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, ako na to. Pridáme tiež pár užitočných rád a tipov, vďaka ktorým predĺžite životnosť vášho spotrebiča aj...
Aby mali potraviny v chladničke správne podmienky a aby chladnička dobre a dlho slúžila, je treba ju pravidelne čistiť a starať sa o ňu. V našom článku vám poradíme, ako na čistenie chladničky, ako odmraziť chladničku aj ako odstrániť zápach z chladničky.
článokAko sa starať o chladničku (NÁVOD) V našom článku sa dozviete všetko o správnej prevádzke chladničky aj o tom, ako chladničku čo najefektívnejšie užívať. Poradíme vám, aká je správna teplota v chladničke alebo akým spôsobom by mala prebiehať prevádzka chladničky. Taktiež sa bližšie pozrieme na to, prečo...
Na teplote vo vnútri chladničky a mrazničky záleží. Ak chladíte a mrazíte potraviny správne, vydržia oveľa dlhšie čerstvé. V našom článku sa dozviete, aká je optimálna teplota vo vnútri chladničky a mrazničky a ako ju nastaviť.
Hľadáte novú chladničku, ale nechce sa vám prechádzať parametre všetkých modelov a ich recenzie? Pripravili sme pre vás prehľad najlepších chladničiek, či už bez cenového limitu, alebo v strednej cenovej triede či lacné chladničky so skvelým pomerom cena a výkon. V...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií